SÄ‚PTÄ‚MÂNA RESTAURANTELOR – EDIÈšIA DE TOAMNA 22 – 28 Septembrie 2014
Săptămâna Restaurantelor este un proiect organizat de AsociaÈ›ia România Culinara, Top Hospitality È™i Star Chefs, ce oferă clienÈ›ilor pasionaÈ›i de gastronomie un bun prilej de a beneficia de È™apte zile speciale cu oferte si discounturi din partea restaurantelor participante.
Evenimentul este la ediÈ›ia a doua, cea de toamna, È™i se desfășoară în perioada 22 – 28 septembrie, atât în BucureÈ™ti, cat È™i în alte oraÈ™e din tara: BraÈ™ov, TimiÈ™oara, IaÈ™i, Cluj – Napoca, Sibiu È™i Constanta.
Restaurantele înscrise la acest eveniment au pregătit pentru aceasta săptămână speciala meniuri fixe, care pornesc de la 25 lei de persoana, dar se fac si disconturi intre 25% - 40%.
Lista cu oferta completa a restaurantelor participante, cat și rezervările, se pot face pe pagina oficiala a organizatorilor.