Scari de sticla

 

Scarile de sticla vin cu mai mult stil pentru casa ta

scari de sticla

 Scarile de sticla au transformat fara indoiala in ultimii ani arhitectura caselor si au deschis in acelasi timp calea catre numeroase posibilitati care au transformat interiorul si care au inaugurat o noua ambianta.

 Scarile de sticla sunt mai mult sculpturale decat practice si functia lor este depasita de departe de frumusetea lor. Scarile de sticla reprezinta si o modalitate inteligenta de a aduna laolalta o multitudine de texturi. Deci daca in casa te se regsaesc deja cimentul, lemnul sau piatra, sticla va veni cu mai mult echilibru pentru interiorul tau.

 Scarile din sticla transforma sufletul casei tale. Sticla pe post de element arhitectural a evoulat foarte mult. Unul din motivele evidente este modernizarea procesului de fabricatie ceea ce a dus si la o mare varietate de finisaje si modele.

 In spirala scara din sticla este cea care vine cu un aer dramatic pentru incaperile din casa ta. Scarile pot lua forma unei spirale si pot deveni un element focal pentru orice incapere din casa. Sticla vine cu mai multa lejeritate, permite luminii sa treaca prin ea deci poate ilumina incaperea. Scarile dispuse in spirala te ajuta si sa castigi foarte mult loc. Majoritatea caselor moderne au linii drepte deci adaugarea catorva curbe vine cu un contrast geometric extrem de interesant.

 

Avantaje ale scarilor de sticla:

 - arata minunat la un interior cu un design modern si in culori vii.

 - scarile de sticla arata minunat insa si la un decor mai clasic.

 - scarile de sticla pot sa varieze culorile. Pot fi si albastre de exemplu.

 - scarile de sticla arata minunat pe o structura de metal sau chiar de lemn.

 

Dezavantaje ale scarilor de sticla:

 Scarile de sticla au si dezavantajul ca se intretin mai greu dar este un aspect minor in raport cu avantajele sculpturale care vin cu un aspect dramatic si cu mai multa grandoare pentru casa.

Mai poți citi despre Casa scarilor

Scari de sticla

  Scarile de sticla vin cu mai mult stil pentru casa ta  Scarile de sticla au transfor...