Sa va spun ce-am citit in ultima vreme.... cica se zice ca unele culori cresc apetitul sexual! Si bineinteles, altele is scad...
Cica culoarea rosu e o culoare incitanta, rozul e sexy, in general culorile vii sunt recomandate pentru a va zugravi peretii
Ce credeti? O fi adevarat? Functioneaza?
Sex in culori!! ma asteptam la cu totul altceva!!
Nu cunosc semnificatia culorilor, eu stiam ca rosul e o culoare enervanta... deci, ori mai am io de invatat, ori ai citit ce nu trebe
Da, normal ca functioneaza, unele culori te fac sa te simti sexy, chiar si hainele, de aceea lenjeria rosie e mai des intalnita in magazine, sau negru cu rosu.
Eu cred ca depinde si de receptivitatea fiecaruia. Mie-mi place culoarea roz de exemplu, dormitorul meu este roz, si perdelele si cearsafurile Numai mobila e maro Rosu mi se pare prea agresiv!
@Ina, sa stii ca lenjeria rosie nu predomina, negrul predomina. Din cate am observat. Lenjeria mea cea "sexoasa" e in toate culorile in schimb, rosu, roz, negru, portocaliu... imi place sa diversific culorile
Pai si cand e negru, bezna? Cu luminile stinse sau sub patura? Atunci ce mai e?
Nu cred in culori si efectele lor, cred in formele corpului si mai cred ca adevaratul afrodisiac e femeia.