Cum reusiti sa rezistati tentatiei de a nu face sex cu o alta persoana? Dupa o vreme, fiecare dintre noi are anumite nevoi sexuale, iar cum partenerul nu-i prin preajma sa ni le satisfaca.... cum rezistati tentatiilor sexuale?
Scuza-ma, dar ce intrebare mai e si asta? Daca iti iubesti partenerul nu te apuci sa faci sex cu prima persoana care se ofera! De aia s-au inventat vibratoare si inele pentru penis si lubrifiante de tot felul... sa te poti autosatisface in caz de nevoie!
Nu mi-am inselat niciodata prietenul pentru ca stiu cum e sa fii cel inselat! Prefer oricand sa ii spun ca m-am plictisit de relatie decat sa il ranesc!
Asta-i buna... pentru ca il iubesc! Nu-i destul?
Doar cine nu isi iubeste partenerul il inseala, spuneti ce vreti, dar daca il iubesti cu adevarat nu vei fi tentata de alti barbati!
Momentan nu ma confrunt cu o asemenea problema... doamne-ajuta... sunt singur, fac cam ce doresc si inainte de a ma culca cu o femeie intotdeauna ii spun adevarul, ca nu caut o relatie, sa nu se astepte sa o sun a doua zi si faze din astea. Sex si atat!
Exact cum zice SexyChic, daca o iubesti, nu o inseli!
Nu mi-am inselat niciodata partenerele, mi se pare un lucru murdar, sa faci sex cu altcineva.. pai cui i-ar place?