Ce sfaturi aveti in legatura cu sexul la telefon? Ce exemple de 'replici' ati putea da? Sau 'tehnici' utilizate care au succes cand faceti sex la telefon
Sex la telefon... pai, vorbesti cu persoana de la capatul celalalt, ii propui sa se atinga pe ici pe colo si ii spui si tu pe unde te atingi (in timp ce chiar o faci!) si cam atata.... a, si nu uita sa gemi, ca altfel partenerul habar n-are ca tu chiar te simti bine!
Sex la telefon faci din instinct, nu exista lectii de cum sa faci sex la telefon! Exact cum zice just4you, dai instructiuni clare si in timpul asta te freci si tu pe unde poti. Desigur, ii poti comunica celuilalt unde te atingi si ce simti, si asta e placut
N-am mai facut demult sex la telefon... dar da, asa incepe discutia, "cu ce esti imbracata?" si eu raspund "cu o lenjerie transparenta" (chiar daca de fapt am pijamaua groasa pe mine...) si tot asa, important e sa creezi o imagine vizuala partenerului
Cum faci sex la telefon? Cu grija!
N-am mai facut nici noi sex a telefon, de ani de zile! De cand locuim impreuna (dinainte de a ne casatori) nu mai e cazul.
Dar e o experienta placuta, merita experimentat