Alimente care te ajută să elimini nicotina

 

6 alimente care te ajută să elimini nicotina din organism

Alimente care te ajuta sa elimini nicotina

 Știi cu siguranță că fumatul este periculos pentru organism. Nu trebuie să scrie asta pe un pachet de țigări pentru a înțelege. Dar este un obicei la care foarte multă lume renunță cu greu.

 Nicotina este cea care cauzează o mărire rapidă a presiunii sanguine și face foarte mult rău plămânilor. Și chiar dacă te-ai lăsat de fumat, încă mai există reziduuri de nicotină la tine în organism. Efectele sale pot dura până la câțiva ani după ce te-ai lăsat de fumat. Alimentele bune însă și obiceiurile bune sunt cele care te pot ajuta să elimini foarte ușor toate reziduurile de nicotină din organism.

 

Broccoli.

 Dacă fumezi vei reduce nivelul de Vitamina C din organism. Și broccoli este o legumă bogată în vitamina C și B5. Deci nu ezita și consumă mai mult broccoli pentru a reuși să elimini nicotina de la tine din organism.

 

Sucul de morcovi.

 Dacă fumezi, trebuie să știi că de fiecare dată când fumezi o țigară, nicotina rămâne la tine în organism timp de 3 zile. Și aceasta din urmă este extrem de nocivă pentru organism. Sucul de morcovi conține vitaminele A, K, B și C care sunt extrem de hrănitoare pentru organism. Mai sunt recomandate și sucurile de sfeclă roșie sau de sparanghel.

 

Kiwi.

 După ce fumezi o țigară, nivelul de vitamine A, C și E din corp se reduc. Dar kiwi este un fruct care te va ajuta să îți faci plinul de aceste vitamine. Vei reuși să elimini definitiv orice urmă de nicotină de la tine din organism.

 

Spanacul.

 Nu degeaba Popeye mânca spanac pentru a fi cel mai puternic. Mai ales că avea mereu o pipă în gură. Spanacul este plin de vitamine dar și în acid folic. Acum știi ce mai ai de făcut.

 

Portocalele.

 Sucul de portocale este bogat în Vitamina C. consumul său regulat este cel care va întări sistemul imunitar, metabolismul și care te va ajuta să scapi de stresul cauzat de nicotină.

 

Apa.

 Dacă fumezi, corpul tău va fi deshidratat. Și mai multe studii au demonstrat faptul că dacă vei consuma o cantitate mai mare de apă vei reuși să elimini nicotina din organism. Dar vei reuși și să te lași de fumat.

 

Alte sfaturi pentru a elimina nicotina din organism

 - ghimbirul te ajută să transpiri. Deci vei elimina toate toxinele din organism. Usturoiul și piperul de Cayenne funcționează la fel.

 - extrasul din sâmburi de strugure este un antioxidant puternic.