Flori de Bach pentru a fi în formă Lunea

 

Patru flori de Bach pentru a fi în formă Lunea

flori de bach pentru a fi in forma lunea

 Unei persoane din două îi este greu să adoarmă Duminică seara. Responsabile pentru acest lucru sunt programul decalat din week-end care ne dereglează ritmul circadian și îngrijorarea pentru săptămâna de lucru ce stă să înceapă. Iată patru flori de Bach care te vor ajuta să dormi mai bine.

 

Dacă îți este greu să te relaxezi

Floarea de Bach de care ai nevoie: Impatiens (Sporul Casei).

 Este floarea relaxării, a tuturor persoanelor cărora le este greu să se relaxeze. Cu ajutorul acestei flori te vei simți mai relaxată și, duminică seara adormitul nu va mai fi o problemă. De altfel, dacă ești genul mai agitat, Impatiens te va ajuta să fii mai liniștită.

 Posologia: 2 picături diluate într-un pahar mic cu apă sau sub limbă, de patru ori pe zi. De administrat de 1-5 ori pe zi, pentru reechilibrarea unei situații temporare. Timp de 20-30 de zile vei simți o stare emoțională mai profundă.

 

Dacă te îngrijorează săptămâna ce stă să înceapă

Floarea de Bach de care ai nevoie: White Chestnut (Castan Alb).

 White Chestnut este floarea liniștii și a spiritului. Aceasta conferă repausul mintal necesar pentru ca tu să încetezi să te lași invadată de gânduri negre. White Chestnut îți va permite să abordezi noaptea cu calm, ca un moment de relaxare, nu ca o bătălie cu săptămâna ce vine.

 Posologia: 2 picături diluate într-un pahar mic cu apă sau sub limbă, de patru ori pe zi.

 

Dacă îți este teamă că nu vei reuși să adormi

Floarea de Bach de care ai nevoie: Mimulus (Crețișoara)

 Este floarea decontractării pentru persoanele anxioase, pentru cele care simt o teamă precisă, clar identificată, aceea de a nu-și regăsi somnul. Mimulus îți permite să abordezi noaptea fără să îți fie teamă că vei suferi de insomnie.

 Posologia: 2 picături diluate într-un pahar mic cu apă sau sub limbă, de patru ori pe zi.

 

Dacă ai tendința să îți plângi de milă

Floarea de Bach de care ai nevoie: Willow (Salcie Galbenă)

 Este floarea perfectă pentru persoanele iritate, irascibile, pentru persoanele care au impresia că viața lor este amară și nu apreciază lucrurile frumoase pe care le trăiesc sau care le înconjoară. Această tendință de a-ți plânge de milă te împiedică adesea să adormi. Willow este o floare care încurajează renașterea optimismului și te face mai conștientă de faptul că nu trebuie să te lași invadată de gândurile negative.

 Posologia: 2 picături diluate într-un pahar mic cu apă sau sub limbă, de patru ori pe zi.