Modalități de a evita gripa

 

4 modalități surprinzătoare de a evita gripa în această iarnă

modalitati de a evita gripa

 Te speli pe mâini în mod regulat? Iată un bun început de a evita gripa în această iarnă. Dar cu siguranță că nu este suficient atunci când iarna bate la ușă. Studiile demonstrează însă că există patru modalități surprinzătoare de a -ți întări sistemul imunitar.

 

Probioticele sunt prietenele tale pe viață.

 Unele bacterii intestinale sunt indispensabile pentru buna funcționare a sistemului imunitar. Probioticele, cele care restabilesc echilibrul dintre bacteriile bune și cele rele te pot astfel proteja contra bacteriilor și infecțiilor care apar iarna.

 Studiile au demonstrat faptul că persoanele care consumă probiotice au șanse cu 27% mai puțin de a contacta o infecție a căilor aeriene superioare. Astfel zis, o gripă destul de serioasă.

 

Bea vin roșu cu moderație.

 Studiile au mai demonstrat și faptul că persoanele care beau peste 14 pahare de vin pe săptămână, au cu 40% mai puține șanse de a fi atacați de gripă față de cei care nu beau deloc. Dar nu toate tipurile de alcool sunt benefice. Dacă vinul roșu este extrem de benefic, berea și alcoolul mult prea puternic nu te protejează contra infecțiilor.

 Atenție însă să nu bei alcool atunci când te lupți cu o gripă. Alcoolul este cel care te deshidratează și care poate chiar încetini vindecarea.

 

Fă exerciții în mod regulat.

 Beneficiile exercițiilor fizice asupra gripei sunt chiar reale. Persoanele care fac sport sau care practică meditația se îmbolnăvesc mai greu se pare.

 Efortul fizic este cel care stimulează sistemul imunitar. În plus exercițiile fizice sunt cele care te protejează contra infecțiilor diminuând nivelul de stres, stresul fiind un inamic al sistemului imunitar.

 

Ia zinc.

 O cură cu zinc de cel puțin cinci luni este cea care te ajută să previi gripa. În plus, zincul este cel care poate ameliora simptomele gripei și cel care poate accelera vindecarea la adulți.

 Și zincul este cel care acționează împiedicând multiplicarea virușilor care sunt responsabili cu răceala. Din aceste motive, dat fiind faptul că zincul se consumă mai rar, suplimentele alimentare sunt o excelentă soluție. Comprimatele sau siropul care conțin zinc poate să reducă durata unei gripe.

 Și se pare că zincul este mai eficient chiar și decât antibioticele. Este cel care protejează organismul contra infecțiilor.

 

Ia Vitamina C Alcalina Forte

 Vitamina C alcalina forte întărește sistemului imunitar, alcalinizează sângele și lupta împotriva virușilor.

 Acum ai toate datele pentru a lupta cât mai bine contra gripei.