Fructe pentru un abdomen plat

 

5 fructe pentru un abdomen plat

fructe pentru un abdomen plat

 Pentru a-ți conferi acel abdomen plat la care ai visat întotdeauna, fructele se invită în farfuria ta. Pentru rezultate optime, consumul de fructe va fi combinat cu exercițiile fizice.

 Fructele sunt pline de vitamine, au un conținut scăzut de calorii și au grijă de silueta ta. Fibrele din fructe conferă rapid senzația de sațietate și favorizează digestia. Când tranzitul funcționează în parametri normali, intestinele sunt curățate și abdomenul tău nu se mai umflă. Nu uita că fructele, consumate sub formă de gustare, nu îngrașă. Iată care sunt cele cinci fructe care îți conferă un abdomen plat:

 

Papaya

 Papaya este un fruct exotic plin de vitamine. 100g de papaya conține peste 60mg de Vitamina C. Beta-carotenul conținut de acest fruct este ideal pentru tenul tău. Papaya este un fruct lejer iar dacă îl consumi în mod regulat vei căpăta mult mai rapid senzația de sațietate.

 

Kumquat

 Bogat în Vitamina C, kumquat conține flavonoide care întăresc rezistența capilarelor sanguine. Fructul Kumquat conține doar 42cal/100g.

 

Fructul pasiunii

 Fructul pasiunii este dușmanul declarat al colesterolului și al trigliceridelor. Fructul pasiunii are o pulpă acidulată și este bogat în fibre (7,3 g 62Cal/100g) și în Vitamina B3 (2mg, record pentru un fruct proaspăt). Taie-l în două și degustă-i pulpa cu o linguriță.

 

Mărul

 Un fruct foarte bine cunoscut de către adeptele curelor de slăbire. Mărul taie pofta de mâncare și conține pectină, responsabilă cu reținerea grăsimilor pentru o curățare optimă a intestinelor.

 

Ananasul

 Ananasul este un fruct capabil să ardă grăsimile, conține bromelină care facilitează digestia proteinelor. Pentru a păstra valoarea organoleptică a ananasului, consumă-l crud. Ananasul conține 1.4 fibre/100g, ceea ce-l face fructul ideal de consumat pentru a avea un abdomen plat.

 

Mango

 Mango luptă împotriva acidității organismului și favorizează digestia. Extrem de bogat în beta-caroten, mango are un conținut scăzut de calorii, doar 60Cal/100g.