Alimente de consumat zilnic

 

3 alimente de consumat zilnic

Alimente de consumat zilnic

 Toată lumea își dorește să aibă grijă de corpul său mâncând cât mai echilibrat și practicând şi un exercițiu fizic în mod regulat. Astfel poți furniza corpului tot ceea ce are nevoie pentru a se menține în plină formă. Iți vom spune în acest articol care sunt alimentele de consumat zilnic. Produse care vor avea un impact pozitiv asupra stării de sănătate generale a metabolismului nostru.

 

Portocala.

 Atunci când plăcutul rimează cu practicul, nu mai ai de ce să te plângi. Într-adevăr, nu există ceva mai plăcut decât un suc de portocale proaspăt stoarse. Ținând cont de bogăția acestui fruct în termeni de vitamine, soluția ne apare foarte clar: este important să consumi portocale zi de zi.

 Corpul tău îți va mulțumi deoarece va deveni mai tonic, va deborda de energie, arborând o piele netedă și strălucitoare. Este un aliment care conține foarte mult acid folic, dar și anti-oxidanți necesari pentru sănătatea dermei. Este delicioasă și curativă. Deci de ce te-ai priva de ea?

 

Ceaiul.

 Da, este foarte important să bei ceai zilnic pentru a se menține în plină formă. Ceaiul este de altfel o alternativă excelentă pentru cafea. Un consum regulat și nu excesiv de ceai poate lupta împotriva cancerului sau a maladiei Alzheimer. Ceaiul este un aliment care te ajută să ai grijă de dinții tăi menținând un email puternic și niște gingii foarte sănătoase. Trebuie însă să te speli pe dinți după ce ai consumat ceai pentru ca acești să nu se îngălbenească.

 

Roșia.

 Știai că este recomandat să se consume echivalentul a 8 roșii cherry pe zi? Da. Da. Este o cantitate de care corpul nostru are nevoie din plin pentru a putea beneficia de acest fruct minunat. Foarte bine, deoarece rosia este și un aliment indispensabil din multe feluri de mâncare.

 Şi numai bine, deoarece oricare ar fi forma sa în care este preparată, rosia ne livrează chiar și așa toate beneficiile licopenului pe care aceasta îl conține. Prin pigmentul său rosia vine cu toate virtuțile sale curative. Trebuie însă să consumi doar roșii foarte roșii. Vei acționa astfel extrem de eficient pentru a lupta contra unor boli precum cancerul sau unele afecțiuni legate de arterele coronare. Roșia vine şi cu unele proprietăți anti-îmbătrânire și reduce și la femei riscurile de a suferi din cauza osteoporozei.

 Roșia poate să elimine chimic diabetul. Este și foarte importantă pentru a întări funcțiile sistemului imunitar. Vei simți și mai multă energie şi mai multă vitalitate.