Bauturi naturale anti-age

 

3 băuturi naturale anti-age

Bauturi naturale anti age

 Există băuturi care te fac să slăbești, care te energizează… dar mai există și unele băuturi care te ajută și să arăți mai tânără. Numai bine, deoarece femeile se interesează mereu de metodele care ar putea să le întinerească. Și dau o mulțime de bani pe creme, pe seruri sau loțiuni. Dar nu toate metodele de înfrumusețare sunt eficiente și nu toate vin cu un rezultat miraculos și cel mai adesea femeile devin dezamăgite.

 Ce ar fi însă să încerci alimentele și băuturile care sunt benefice pentru sănătate dar care te ajută în același timp să ștergi urmele lăsate de timp? Noi îți prezentăm trei dintre ele.

 

O băutură cu ciocolată.

 Beneficiile ciocolatei asupra sănătății nu mai trebuie să fie demonstrate. Nu mai trebuie deci să te privezi dacă îți face bine. Te poți delecta cu ceva bun și delicios. Ciocolata este un aliat de neînlocuit pentru rolul de a conserva vasele sanguine.

 Mâncând în mod regulat ciocolată cu moderație vei putea profita de toate virtuțile sale. Ciocolata este ideală și pentru tensiunea arterială. Ciocolata neagră pură este cea mai bună. Poți prepara un suc smoothie detox în care să pui câteva bucăți de ciocolată neagră. Vei putea savura cea mai sănătoasă băutură.

 

Ceaiul.

 Ceaiul a demonstrat de-a lungul vremii eficiența sa și beneficiile sale pentru corp. Ceaiul verde poate să înlocuiască cafeaua și are o cantitate importantă de antioxidanţi.  Ceaiul verde poate influența în bine sănătatea inimii tale și îți va întări și sistemul imunitar. Consumă cel puțin 3, 4 cești de ceai verde pe zi. Consumat în mod regulat, ceaiul verde te ajută şi să scapi de unele inflamații.

 

Apa.

 După cum bine știi deja, o hidratare regulată te ajută să ai o piele întinsă, fermă și să îți menții o elasticitate dermică perfectă. Dar apa are și niște efecte profunde asupra corpului nostru. Apa este cel mai bun ajutor pentru a contracara cancerul sau pentru a lupta contra oricărui tip de boală ce ar putea apărea o dată cu înaintarea în vârstă.

 Trebuie să ai grijă deci să te hidratezi mereu cât mai bine pentru a putea beneficia de toate proprietățile și de proprietățile cu care apa vine în mod natural.

 Dacă ți se pare că apa este mult prea fadă o poți transforma cu câțiva aditivi naturali. Aici este vorba despre fructe sau legume tăiate bucățele. Gustul va deveni mult mai atrăgător.

Atunci când natura îți oferă atâtea beneficii anti-age ar fi păcat să nu profiți.