Masaje de prin lume adunate

 

Masaje de prin lume adunate

masaje de prin lume adunate

 Adevărate călătorii senzoriale, masajele au o mulțime de beneficii pentru corp și pentru spirit. Masajul ar trebui să devină o practică curentă în viața noastră de zi cu zi. Efectele masajului sunt imediate: durerile fizice vor fi calmate, vom fi învăluiți rapid de relaxare și optimism.

 

Masajul indian ayurvedic

 Masajul ayurvedic este folosit în India pentru purificarea corpului. Acest masaj este bazat pe o medicină milenară, Ayurveda, conform căreia toți avem trei „doshas”, adică trei energii vitale: vata, pitta și kapha. Masajul ayurvedic conferă relaxare corporală și o senzație de armonie, corpul și spiritul aflându-se în osmoză. În timpul masajului ayurvedic, realizat cu ajutorul unui ulei vegetal (de susan de exemplu) cald, se realizează o serie de mișcări energice pe fondul unei muzici indiene. Masajul ayurvedic reduce oboseala, insomniile, face energia să circule și îmbunătățește circulația sanguină.

 

Shiatsu sau masajul japonez

 Acest masaj originar din Japonia constă în aplicarea unei serii de presiuni în funcție de meridianele corpului. Masajul shiatsu vindecă durerile fizice, ameliorează suplețea musculară, stimulează circulația sanguină și limfatică, luptă împotriva stresului, oboselii și insomniei.

 

Masajul thailandez

 Acupresiuni, stretching, mobilizări…masajul thailandez este realizat asupra întregului corp. Acesta începe cu un ritual thai: baia de picioare într-o apă parfumată. Masajul thailandez se practică cu ajutorul degetelor, palmele mâinilor, antebrațul, chiar și cu picioarele. Masajul thailandez elimină tensiunile, blocajele și oboseala.

 

Masajul cu pietre calde

 De origine amerindiană, masajul cu pietre calde folosește căldura pentru a elimina tensiunile musculare, durerile și pentru eliberarea energiilor. Acesta este realizat pe baza unor pietre de bazalt încălzite. Aceste pietre vulcanice (care simbolizează Pământul și Focul) difuzează o căldură penetrantă ce conferă o relaxare totală.

 

Masajul suedez

 Masajul suedez, mai cunoscut și mai popular în Statele Unite, a fost inventat de către Per Henrik Ling la începutul anului 1800. Masajul suedez tonifiază mușchii, vindecă febra musculară, durerile musculare și durerile de spate.

Categorie: