Arde grasimile cu un cocktail din ceai verde şi ananas

 

Un cocktail care arde grăsimi pe bază de ceai verde şi ananas

arde grasimile cu un cocktail din ceai verde si ananas

 Ce zici? Vrei să începi ziua cu cel mai bun smoothie care te mai ajută pe deasupra şi să slăbești? Nu este o idee deloc rea. Nu-i așa?

 O băutură pe bază de ceai verde şi ananas este o băutură care combină ideal două ingrediente foarte bune care favorizează pierderea în greutate.

 Un smoothie delicios care te ajută să arzi grăsimile este deci cea mai bună alegere dacă eşti la dietă şi vrei să pierzi câteva kilograme care sunt în plus. Consumând la micul dejun alimente care ard grăsimile vei începe cu dreptul şi cu multă energie o nouă zi.

Rețeta de cocktail pe bază de ceai verde şi ananas, pe lângă faptul că este plină de beneficii este şi foarte savuroasă.

 Ingrediente:

 - o ceașcă de ceai verde.

 - o bucată mai mare de ananas.

 - o lingură de fulgi de ovăz.

 - o lingură de semințe de in.

 

Cum se prepară acest delicios cocktail din ceai verde şi ananas?

 Pregătește o ceașcă de ceai verde, așa cum o faci de obicei şi lasă apoi ceaiul la răcit. Pune apoi ceaiul după ce s-a răcit în blender şi adaugă bucăți de ananas tăiate cât mai mici. Mai adaugă şi fulgii de ovăz şi semințele de in.

 După ce ți-ai făcut plinul de energie cu ajutorul acestui cocktail plin de beneficii care arde grăsimi îți vei putea începe ziua cu această bombă de beneficii.

 Ananasul vine cu proprietăţi diuretice si depurative și ceaiul verde este ideal pentru pierderea în greutate şi pentru detoxifiere. Ananasul conține şi bromelină care accelerează metabolismul. Ambele pot fi folosite cu succes în curele de slăbire. Fulgii de ovăz şi semințele de in vor veni cu fibrele necesare.

 Nu mai sta pe gânduri. Încearcă şi tu acest cocktail plin de beneficii.