Rezoluții pentru ca pielea ta să fie mereu tânără

 

6 rezoluții bune pentru ca pielea ta să fie mereu tânără

rezolutii pentru ca pielea ta sa fie mereu tanara

 Este imposibil să oprești cursa nebună a timpului. Dar dacă îți dorești să fii mereu tânără nu trebuie să te ruinezi apelând la tot felul de intervenții chirurgicale. Trebuie să începi în primul rând prin schimbarea unor obiceiuri zilnice. Oricum, este început de an și este cel mai bun moment pentru unele rezoluții.

 

Aplică o protecție solară în fiecare zi

 Protecția solară nu numai că te va proteja contra apariției unui cancer de piele dar este și un instrument extrem de util pentru arsenalul tău anti-age.

 Aplicându-l de trei, patru ori pe săptămână pielea ta nu va mai suferi din cauza semnelor precoce de îmbătrânire.

 

Folosește pentru mâini o loțiune hidratantă

 Pielea mâinilor este extrem de fină. Deci poate să îmbătrânească mult mai repede decât orice altă parte a corpului. Trebuie deci să îți hidratezi mâinile în fiecare zi cu o loțiune care să conțină și aceasta de preferință o protecție solară.

 

Evită alimentele care pot să îți păteze dinții

 Dinții albi sunt un semn bun de sănătate și de tinerețe. Alimentele colorate și lipicioase – sosul de soia sau de barbecue, sunt printre cele mai periculoase pentru curățenia lor. Dar și băuturile colorate precum vinul roșu sau cafeaua.

 

Deci trebuie să îți modifici obiceiurile

 În loc să consumi sucuri mult prea colorate care oricum nu sunt bune deloc pentru silueta ta poți consuma de exemplu apă cu lămâie. Și încă o veste bună: în ciuda ideilor preconcepute, ciocolata este foarte bună pentru sănătatea dinților.

 

Fă sport în mod regulat

 Exercițiul fizic este cel care îmbunătățește circulația sanguină, fapt ce permite pielii să își păstreze prospețimea dar te ajută și la prevenirea apariției cearcănelor. Și toată lumea spune asta – dacă ești în formă pari și mult mai tânără.

 

Atenție la sare

 Sarea poate provoca o retenție de apă lucru care duce și la umflarea feței mai ales sub ochi. Deci aporturile ascunse de sare trebuie să fie supravegheate. Sarea este peste tot –în pâine, sosuri industriale, jambon, etc. Chiar și unele prăjituri au prea multă sare. Deci trebuie să fii cât mai prudentă și să o folosești cu parcimonie.

 

Ai grijă și la somn

 În timpul fazelor somnului corpul produce cantități mai mari de estrogen și progesteron. Deci hormonii care participă și la repararea pielii. Vei fi mult mai dinamică după o noapte odihnitoare. Și trebuie să încerci să îți impui un ritual de relaxare înainte să mergi la somn. De exemplu un pahar de lapte cu miere.

Categorie: