Astrologia, calea către destinul tău

 

   Astrologia este cunoașterea ființei tale și calea către destinul tău

Putem avea încredere în astrologie?

astrologia calea catre destinul tau

 Mulți oameni se întreabă acest lucru. Aș vrea să clarific aceste aspecte. Astrologia este știința care îți arată cine eşti tu cu adevărat şi de ce ai venit pe pământ ca să înveți. Putem avea încredere deplină în astrologie şi asta pentru că în momentul în care te-ai născut planetele au fost aliniate într-un fel şi ţi-au dat anumite caracteristici şi țeluri în viață. Acestea au fost alese de către tine înainte să te naști pe acest pământ. Astrologia este aici să ne arate ce am uitat atunci când am venit pe lume.

 

Ce este astrologia și cu ce mă poate ajuta?

 Când te-ai născut planetele au fost acolo pentru tine. Ţi-au oferit calități, defecte, țeluri în viață, scopuri înalte, întâlniri predestinate, maeștri, învățături, noroc, succes, viață. Toate aceste lucruri le poți afla cu ajutorul astrologiei. Când întâlnești pe cineva cu siguranță că nu este o întâlnire întâmplătoare. De regulă vă știți din alte încarnări. Astrologia ne arată şi ce am fost în alte vieți şi cum a fost comportamentul nostru în acele vremuri. Ne poate ajuta în orice domeniu al vieții noastre, în relații, carieră, familie, sănătate, financiar, personal etc. Trebuie doar să ştim ceea ce vrem să aflăm şi ea ne va da detalii.

 

Astrologia natală

 Astrologia natală este partea din tine care îţi arată cine eşti şi ce ai de făcut aici. Personalitatea ta, felul tău de a fi, ce îţi place să faci, ce nu îți place, cum te simți în mod afectiv, ce fel de oameni îţi plac, cum eşti tu într-o relație, ce trebuie să studiezi şi să faci în viaţă, Astrologia natală îţi prezintă viața ta începând de la naștere. Personalitatea cu care ai venit pe lume. Aceasta poate să te reprezinte în totalitate sau poate să te reprezinte doar într-o mică parte, deoarece unele caracteristici le-ai depășit deja. Fiind pe pământ ai învățat unele lucruri din experiențele prin care ai trecut. Ai învățat să faci lucruri folositoare, ai studiat, ţi-ai completat cunoștințele, ai trecut prin diverse relații, stări, comportamente. Câteodată viața ți-a oferit anumite circumstanțe din care ai avut de învățat foarte multe. Asta înseamnă că unele caracteristici le-ai traversat deja. Nu te panica dacă vezi asta în astrograma ta natală. Este natural şi firesc.

 

Astrologia karmică

 Am venit pe acest pământ pentru a evolua continuu. Trecem de la o viaţă la alta, cu unele caracteristici pe care le preluăm din diverse încarnări. Astrologia karmică ne arată ce avem de învăţat în această viaţă. Ne arată oportunitățile, crizele, încercările la care suntem supuşi în viaţă. Uneori nu mai trebuie să trecem prin ele dacă ne învățăm lecțiile la timp. Ne mai arăta cine am fost în trecut şi ce am făcut în alte vieţi, personalitățile, cum ne-am comportat şi ce avem de învăţat de acolo. Este foarte importantă în măsura în care te interesează ce ai de învăţat în această viaţă şi ce anume din vieţile trecute trebuie să schimbi. De multe ori ne comportăm la fel ca şi viaţa trecută, de aceea lumea orientală consideră că spiritul se transformă mereu şi revine pe pământ în alte forme dar este mereu acelaşi. Cu fiecare viaţă evoluăm tot mai mult. Dacă dorim acest lucru. Unii oameni nu doresc şi fac aceleaşi lucruri care le-au făcut cândva, chiar dacă nu sunt conştienţi de asta. Ei vor veni viaţă după viaţă până când învăţă ce au de învăţat. Exact ca şi la şcoală. Dacă rămânem repetenţi vom urma aceeaşi clasă până când o trecem cu brio. Viaţa la fel ne învăță. Venim cu aceleași lecții până când suntem capabili să mergem mai departe şi să învăţăm alte lucruri.

 

Astrologia relațională

 Pe baza datei de naștere a partenerului tău de viață cât şi pe baza datei nașterii tale poți afla compatibilitatea dintre voi, ce anume aveți de învățat unul de la altul, cum vă înțelegeți, în ce domenii vă înțelegeți mai bine şi dacă este o legătură durabilă sau nu. Bineînțeles că depinde şi de voi dacă veți lua în considerare aceste lucruri şi veţi trece peste ele sau le veţi lăsa aşa cum sunt. Nu este obligatoriu să înveţi nimic de la partener dar atunci să nu te aștepți ca relația să fie de lungă durată. Noi suntem aici pentru a învăța unul de la altul, pentru a evolua împreună şi pentru a face misiunea pentru care am venit aici pe pământ. Astrologia relațională îţi poate spune inclusiv ce relaţie ai avut în trecut cu persoana pe care o iubești, dacă ți-a fost tot iubit/ă, frate, sora, părinte, unchi, mătușa etc. Dar totul depinde de tine dacă relația de iubire va continua sau nu. Astrologia nu îţi spune să te desparți sau să fii cu anumite persoane. Cu siguranță ai de învățat multe lucruri de la mai mult de jumătate din glob dar asta nu înseamnă că vei fi cu toţi. Depinde foarte mult de casele şi plantele din sinastrie.

 

Astrologia medicală

 Astrologia îți poate spune şi ce fel de probleme poți întâmpina la corpul fizic dacă nu ai grijă de tine şi nu înveți lecțiile pe care le ai de învăţat aici pe pământ. În funcție de zodie, casă şi planetă poţi descoperi ce fel de probleme poţi întâmpina în viaţă. Poți afla inclusiv ce trebuie să faci ca să eviţi aceste probleme de natură medicală. Respectând legile Universale poţi avea grijă de corpul tău şi să trăiești cât mai mult timp. Vei afla de asemenea cauzele subtile ale bolilor pe care le poți avea astfel încât să le poţi vindeca.

 

Cum poţi să descoperi astrograma ta?

 Pentru a studia astrograma ta natală ai nevoie de un astrolog bun care să ştie să îţi explice fără prea multe cuvinte întortocheate. Evident nu toată lumea ştie ce înseamnă când soarele este în balanţă sau în casa 4. De aceea este bine să cauţi un astrolog care să îţi arate harta ta natală şi semnificaţiile ei. Pentru a realiza o astrogramă ai nevoie de data naşterii, ora naşterii (atenție! Ora cât mai exactă a naşterii tale) şi localitatea unde te-ai născut. Dacă nu ştii ora exactă ar fi ideal să mergi la maternitate sau la primărie şi să întrebi la arhiva primăriei localității unde te-ai născut.

 

Horoscopul este real sau nu?

 Să nu confundăm astrologia cu horoscopul. De la un timp horoscopul a devenit foarte comercial și îl găsești peste tot. Este evident că nu toată lumea din zodia leu are astăzi probleme financiare sau întâlniri misterioase. Însă sunt multe aspecte de care este bine să ții seama atunci când îți asculți horoscopul zilnic. Şi asta pentru că acele caracteristici ale zilei sunt formate în funcție de soare. Unde este localizat soarele în acel moment. Dacă soarele este în scorpion şi tu eşti zodia leu, vei întâmpina lucruri diferite față de cineva născut în zodia rac, de exemplu. Important este să știi să te ghidezi după intuiție. Astrologia nu este bătută în cuie, nu îți arată un destin predestinat. Astrologia îți arată doar o cale după care să te ghidezi, este o formă de autocunoaștere. Totul însă depinde de tine!

Categorie: