Secrete pentru un orgasm mai bun

10 secrete pentru un orgasm mai bun

secrete pentru un orgasm mai bun Îţi lipsește plăcerea în pat? Am adunat pentru tine cele mai bune 10 sfaturi pentru ca plăcerea ta sa fie extrem de intensa. Ești gata? Iată care sunt acestea.

 

Explorarea corpului.

 Chiar daca nu toți o practică, masturbarea este una din cele mai bune modalități de a te cunoaște. Vei învăța astfel ce fel de mângâieri îţi plac şi ce trebuie făcut pentru ca starea ta de excitație sa fie la cel mai înalt nivel.

 

Comunicarea.

 Şi nu doar verbală. Nu toată lumea iubește să vorbească în timp ce face dragoste. Comunicarea non-verbală prin sunete, gemete, anumite mișcări ale corpului sau reacțiile la anumite mișcări, toate acestea sunt indicii extrem de eficiente şi importante pentru ca partenerul să știe ce îţi place şi ce îţi dorești.

 

Relaxarea.

 Stresul este cel mai mare inamic al orgasmului. Oamenii care sunt stresați simt mai degrabă o relaxare, o eliberare de toate tensiunile, decât un orgasm veritabil.

 

Angajarea întregului corp.

 secrete pentru un orgasm mai bun 1Trebuie să renunți din start la ideea că doar organele genitale sunt cele care procură plăcere. Trebuie să înveți să îţi angajezi tot corpul în raportul sexual şi asta până plăcerea ajunge la zona genitală.

 

Învață din nou să respiri.

 Uneori uităm să respirăm în timp ce facem dragoste. Dar o respirație abdominală profundă permite amplificarea senzațiilor şi vă ajută să ajungeți la o stare de excitație mai intensă.

 

Fanteziile.

 Fie că te folosești de soft porn, de literatură erotică sau de jocurile de roluri în cuplu, fanteziile îţi vor hrăni dorința şi starea de excitație.

 

Amână cat mai mult orgasmul.

 Trebuie să înveți să te menții cât mai mult într-o stare de excitație la un nivel foarte ridicat înainte de a ajunge la orgasm. Orgasmele tale vor fi mai intense, ca şi cum ar fi vorba despre o escaladare a dorinței, care te duce mai departe şi tot mai sus.

 

Mișca-te.

 Unele persoane au tendința sa fie mai rigide în timp ce ar trebui sa îşi miște întreg corpul. Trebuie să învățați să vă lăsați duși de val şi să vă mișcați ca niște valuri.

 

Caută noutatea.

 Știi foarte bine deja că rutina omoară plăcerea. Trebuie deci să vorbești cu partenerul despre lucruri excitante, să încercați noi poziții, să fiți creativi, atât în pat cât şi în afara sa.

 

Folosește-te de mușchi.

 Datorită unor jocuri de relaxare şi contracție a mușchilor perineului, feselor, abdomenului, vei simți o gamă nouă de senzații care vor iradia întreaga zonă genitală.