Cum te poți bucura altfel de delicioasele supe?

 

Supele, ideale pentru sezonul rece

cum te poti bucura altfel de delicioasele supe

 Supele sunt probabil cele mai delicioase feluri de mâncare pentru sezonul rece. Şi cum iarna își face încet-încet apariția îți venim în ajutor cu câteva idei de rețete pentru a prepara altfel delicioasele supe.

 

Supă servită într-o pâine

 Poți așeza supa într-o pâine pentru o prezentare mai originală. Alege o pâine mai mică, mai robustă, o chiflă de exemplu pentru ca supa ta să fie prezentată cât mai original.

 

O supă thai picantă.

 Adaugă într-o supă de pui tăiței vermicelli, pui, ciuperci, coriandru, lime, şi bucățele fine de ardei iute. Un adevărat deliciu.

 

Supă cu lămâie.

 Pentru a te bucura de un gust mai special adaugă în supa ta sucul de la două lămâi.

 

Folosește și niște crutoane mai dulci la supă.

 De obicei supele se garnisesc cu niște crutoane sărate sau cu usturoi. Dar poți încerca să prepari crutoanele pentru supă cu scorțișoară şi cu puțin zahăr. Sunt delicioase alături de o supă de legume.

 

Supă cu fructe.

 Poți adăuga fără probleme şi fructe pentru supele tale de legume dar şi pentru supele cremă mai dulci. De exemplu poţi folosi pere şi mere pentru dovlecei sau portocale pentru morcovi.

 

Felii mai mari in supă.

 În loc să mărunțești bucățile de pui mai bine lasă-le cât mai groase. Deja supa ta va avea o nouă alură.

 

Cel mai drăguț amestec.

 Nu trebuie să te privezi şi poți încerca să garnisești cât mai generos supa ta, ca şi cum ar fi vorba despre fajitas. Poți miza pe tortillas, pe brânză răzuită sau pe felii de avocado.

 

Gratinează.

 Nu doar supa de ceapă se poate gratina. Poţi adăuga tot felul de tipuri de brânză pentru supele tale- feta, cheddar, de capră, etc.

 

Niște tăiței cât mai groși.

 Schimbând forma tăieţeilor, vei veni cu o valoare adăugată pentru supele tale. Poți încerca tortellini, spaghete, etc.

 

O supă de castravete.

 Castravetele poate să fie cel mai bine pus în valoare de usturoi. Menta va parfuma şi ea foarte bine supa şi va veni cu cele mai bune savori gustative.

 

Încearcă şi o supă cu legume variate din praz, morcovi, ţelină, roşii, dovlecei şi ceapă.

 O supă care este campioană în materie de nutrienţi. În momentul servirii decorează totul cu puţină smântână pentru o tuşă de originalitate.

 

O supă din ocean.

 Adaugă supei tale şi fructe de mare, crustacee sau peşte pentru un fel de mâncare savuros care ne duce cu gândul la mare.

Care supă va deveni preferata ta?