Gustari delicioase pentru copii tai

 

4 gustări sănătoase pentru copiii tăi

gustari delicioase pentru copii tai

 Atunci când vine vorba despre gustări delicioase pe care copiii tăi să le adore totul ține de gust, de prezentare şi mai ales de beneficiile acestora pentru sănătate. Copiii nu sunt conștienți de importanța unei alimentații sănătoase. Ceea ce contează mai mult pentru ei este gustul. Dar de aici vine şi necesitatea de a le furniza niște mese sănătoase, dar delicioase şi cât mai bine prezentate.

 Aceste gustări pe care ți le propunem le va satisface atât papilele gustative dar şi nevoile corpului lor care este în plină creștere.

 

Strugurii înghețați.

 Strugurii înghețați sunt o gustare pe care copiii o vor adora cu siguranță. Copiii deja iubesc gustul minunat al strugurilor. Dar înghețați sunt şi mai delicioși şi mai amuzanți. Trebuie doar să îi speli, să laşi să se usuce şi să îi pui la congelator. După câteva ore se pot degusta.

 Este o gustare care va veni pentru copii cu vitamine, minerale şi antioxidanți care sunt necesari pentru buna lor creștere.

 

Mere şi unt de arahide.

 Iată o gustare care combină două ingrediente apreciate de cei mici dar şi de cei mari. În plus, este vorba despre o gustare extrem de nutritivă din multe puncte de vedere. Merele sunt bogate în fibre bune, vitamine şi minerale. Untul de arahide este cel care va furniza copiilor grăsimile bune de care au aceștia nevoie. Să nu mai vorbim despre gustul său care este extrem de apreciat. În plus este o gustare extrem de ușor de preparat, o gustare care se poate strecura extrem de ușor în ghiozdănel. Un sandviș deloc clasic- felii de mere unse cu unt de arahide.

 

Țelina și untul de arahide.

 Mulți copii vor fugi la vederea țelinei cu siguranță. Dar țelina preparată cu unt de arahide şi cu stafide este mult mai atrăgătoare în ochii lor. Poți umple țelina şi cu brânză, cu un iaurt grecesc, esențial este ca gustarea să fie nutritivă şi bună.

 

Mandarinele.

 Copiii adoră mandarinele. Sunt mici, dulci şi delicioase. Nu au cum să nu le placă. Ceea ce nu ştiu copiii însă este faptul că sunt şi extrem de nutritive. Şi nici nu trebuie să le cureți tu pentru ei. Cu siguranță că acest lucru va deveni ocupația lor preferată. Să nu mai vorbim despre faptul că sunt foarte uşor de transportat şi de ambalat pe lângă faptul că sunt bogate în vitamine şi antioxidanți.

Copilul tău ce gustare preferată are?