Integrează migdalele în alimentația ta zilnică

 

Modalități de a integra migdalele în alimentația ta zilnică

integreaza migdalele in alimentatia ta zilnica

Migdalele sunt cele care vin cu numeroși nutrienți care te ajută să îți menții inima cea mai sănătoasă. În acest articol îți propunem cele mai bune obiceiuri alimentare de adoptat dar și câteva rețete în care migdalele sunt cel mai bine puse în valoare.

 Pentru a integra acest aliment în alimentația ta iată câteva trucuri simple.

 - Folosește un mic bol sau o cutie în care să duci cu tine peste tot 23 de migdale. O cantitate care reprezintă o super gustare.

 - Amestecă unt de migdale cu un fel de mâncare mai picant pentru a-l îndulci sau îmblânzi puțin.

 Pentru cea mai bună opțiune fără colesterol, folosește laptele de migdale în sucurile tale smoothie pentru a le mări valorile nutritive.

 - Înlocuiește două porții de făină cu o porție de pudră de migdale pentru a veni cu o savoare incomparabilă de migdale pentru prăjituri, biscuiți sau alte produse de patiserie.

 - Pentru copii poți pregăti sandvișuri cu unt de migdale și cu felii de legume la alegere.

 - Poți prepara și un sos dip cu făină de migdale care nu conține gluten pentru a degusta fără probleme legumele și fructele tale preferate.

 - Încearcă să prepari și batoane dulci-sărate cu migdale care reprezintă o gustare perfectă pentru școală sau pentru muncă.

 Mai poți adăuga migdalele salatelor tale pentru a le pune mai bine în valoare gustul și pentru a te bucura de o bună doză de energie.

 Untul de migdale este cel care îți va sublima terciul de dimineață și pentru a mări puțin aportul de proteine.

 - Poți veni cu un gust unic și crocant pentru popcorn combinând migdalele întregi și parmezan răzuit pentru a prepara o garnitură care va plăcea și copiilor tăi.

 

Îți plac felurile de mâncare sărate sau dulci?

  Migdalele, cu gustul lor se potrivesc cu aproape orice. Și sunt cele care se prezintă sub o mulțime de forme: întregi, mărunțite, tocate, sub formă de unt, de pudră, ulei, făină sau băuturi…

 Iată câteva rețete care s-ar putea să îți placă.

 

Un suc smoothie cu spanac cu unt de migdale și cu spanac

  Este o băutură fresh și fructată care te va ajuta să începi ziua așa cum trebuie. Mai poți folosi lapte cu ciocolată și să mai adaugi și o banană congelată și pudră de migdale.

 

Musli la tigaie cu migdale

 Este o rețetă ideală. Muesli se poate folosi și la verine cu iaurt, cu fructe proaspete și cu granola.

 

Brânză de tartinat cu migdale și cu ardei roșu

 Un preparat foarte cremos care are un gust extrem de pronunțat de migdale.

 

Brioșe cu migdale și cu scorțișoară

 Brioșele sunt hrănitoare, nutritive și răspândesc o aromă delicioasă de scorțișoară în casă. Este un deliciu pe care copiii îl vor adora cu siguranță.

 

Batoane dulci-sărate cu migdale

 Un amestec care poate să conțină terci, fructe uscate, coacăze, merișoare, dar și bucăți de banane. Un deliciu de ronțăit la orice oră a zilei.

Categorie: