Ingrediente pentru cele mai sănătoase sucuri smoothie

 

Câteva super ingrediente pentru cele mai sănătoase sucuri smoothie

ingrediente pentru cele mai sanatoase sucuri smoothie

 Sucurile smoothie sunt cele care pot contribui la un mic dejun sau la o gustare mai sănătoase deoarece acestea conțin ingrediente bogate în minerale, vitamine și antioxidanți. Și alături de unele ingrediente cum ar fi iaurtul, laptele de migdale sau fructele și legumele, sucurile smoothie devin cele mai delicioase.

 

Sucul de rodii.

 Rodia este bogată în antioxidanți. Rodia conține mai mulți polifenoli, tanini și antocianine decât care sunt mult mai beneficiu decât sucul de merișoare.

 

Pudra de maca.

 Rădăcina plantei de maca este excelentă pe post de bază pentru cele mai delicioase sucuri smoothie. Pudra de maca este plină de vitamine, de minerale, de steroli de plante bogate în nutrienți. Și dacă ești în căutarea unui stimulant pentru dimineață, pudra de maca este cea care va veni cu mai multă energie și rezistență.

 

Semințele de in.

 Sunt cele care te vor ajuta să te simți plină de energie dimineața. O lingură este de ajuns pentru ca tu să scapi de toxine, viruși și alte produse chimice. Este un super ingredient bogat în fibre și în antioxidanți, plin de acizi grași omega 3 care ameliorează performanțele cardiovasculare, imunitare , cerebrale și digestive.

 

Fructul acai.

 Un fruct care are super puteri. Pe lângă faptul că este bogat în fibre și proteine pentru a veni cu energia vitală corpului, consistența acestuia, atunci când este amestecat ne duce cu gândul la ceva cremos,la dulcea ciocolată.

 

Pudra de cacao.

 Da, poți savura un smoothie cu gust de cacao fără să te simți vinovat. Cum? Cu pudra de cacao. Vei avea impresia că vei savura un desert la micul dejun și pudra de cacao este cea care îți va întări sistemul imunitar.

 

Fructele goji.

 Sunt excelente în batoanele de cereale și sunt o uzină de nutrienți, dar au și capacități de vindecare incredibile. În mici cantități în sucurile smoothie sunt cele care vin cu antioxidanți, cu aminoacizi, etc.

 

Uleiul de nuci de cocos.

 Dacă vrei să îți stimulezi metabolismul, adaugă uleiul de nuci de cocos meniului tău. Este un ulei savuros care se poate folosi alături de ananas, mango sau banane.

 

Semințele de chia.

 Sucurile smoothie verzi alături de o bună doză de acizi grași omega 3 pot să amelioreze funcțiile cerebrale și pot diminua colesterolul. Semințele de chia sunt ideale pentru asta.

 

Kefirul.

 Este o proteină completă care alimentează corpul, care faciliteză digestia și care protejează sistemul gastro-intestinal de diverse boli și probleme.