Un dormitor glamour şi foarte feminin

 

Un dormitor glamour şi foarte feminin

un dormitor glamour si foarte feminin

 Eşti celibatară și îți dorești să ai un loc doar al tău în care să îi exprimi feminitatea? Ce zici de dormitor? Fă din el un loc extrem de glamour făcând apel la codurile şic şi senzuale. Nu ai deloc inspirație? Iată câteva idei pentru a te bucura de cel mai feminin şi cel mai glamour dormitor.

 

Violetul la loc de cinste.

 Pentru un dormitor atât feminin cât şi foarte şic, poţi miza pe violet pe post de culoare dominantă a încăperii. Arată minunat în spatele patului şi te poţi juca şi cu câteva accesorii care să completeze decorul cu un mobilier negru.

 

Tonuri de roz.

 Bineînțeles că rozul este şi el o culoare foarte potrivită pentru un dormitor şic şi senzual. Arată foarte bine atât pe pereţi cât şi pe accesorii. Poţi dinamiza ansamblul cu o lenjerie de pat şi accesorii deco în violet şi portocaliu.

 

Un glamour de la Hollywood.

 Pentru o notă de glamour de la Hollywood, mizează totul pe alb. Un mobilier alb, feminin se va potrivi de minune cu pereții în nuanțe de violet.

 

Un negru senzual.

 Poți crea în dormitor o atmosferă extrem de senzuală mizând totul pe negru. Şi pentru o atmosferă şi mai feminină mai apelează la unele tuşe de culoare violet prună.

 

Negrul şi griul sunt aliaţii tăi.

 Pentru a crea o atmosferă misterioasă şi glamour în dormitor iată care sunt aliaţii tăi de preţ. Vor crea cel mai frumos degrade.

 

Spirit Sex and the city.

 Pentru cel mai urban dormitor ai de unde te inspira. În program – un perete negru texturizat, un mobilier negru elegant şi note de roz pentru feminitate.

 

Un şic contemporan.

 Într-un dormitor, mobilierul design, original şi trendy se poate juca cu o anumită feminitate, dacă mizezi pe nişte materiale mai strălucitoare. Blana şi catifeaua sunt şi ele de mare efect într-un dormitor roşu.

 

Un glamour oriental.

 Rozul poate să cedeze locul roşului pentru un dormitor oriental plasat sub semnul pasiunii. Materialele sunt strălucitoare şi te vor transforma într-o prințesă din 1001 nopți.

 

Un glamour câmpenesc.

 Aviz celor care vor să combine glamourul cu dulceața. Tonalitățile de pastel şi mobilierul în culori deschise sunt cele mi potrivite pentru voi.

 

Un dormitor foarte colorat.

 Şi dacă ne referim la un dormitor feminin şi glamour, nu uita că nuanțele vii şi colorate sunt cele care sunt cele mai fermecătoare.

 

Un dormitor şic şi feminin.

 Tonuri de alb, de albastru, de roz, un pat din fier forjat şi dantelă. Ce poate fi mai feminin de atât?

Categorie: