Un dormitor in stil scandinav

 

Un dormitor în stil scandinav

un dormitor in stil scandinav

 Atunci când vine vorba despre stilul scandinav pentru interior, sufrageria este cea care primește întreaga atenție. Dar îți poți focaliza atenția și asupra unui dormitor în acest stil pentru a veni şi aici cu farmecul stilului scandinav.

 

Fiecare dormitor este unic.

 La fel ca și în cazul altor stiluri de decor, un dormitor în stil scandinav este unic. Ceea ce este și logic, deoarece fiecare vine cu tușa sa personală pentru dormitor. Există însă niște tendințe și caracteristici frapante atunci când vorbim despre mediul scandinav. Iată o listă cu caracteristicile acestui stil și câteva sfaturi pentru a transforma dormitorul într-un loc de vis în tendințe pentru stilul scandinav.

 

Designul scandinav este sinonim cu lumină abundentă.

 Ceea ce trebuie să atragă în primul rând privirea la un dormitor în stil scandinav este o fereastră mare sau mai multe care să permită să intre cât mai multă lumină. Ferestrele trebuie să fie puse în valoare de unele storuri elegante sau de niște perdele cât mai subtile. Pentru a menține o senzație de prospețime trebuie să folosești materiale în culori deschise și culori dulci și blânde.

 

Foloseste in dormitor perdelele în culori deschise

 Pentru a obține o luminozitate importantă la tine în dormitor poți folosi atât perdelele în culori deschise cât și o podea în culori deschise.

 

Pereți albi in dormitor cu o culoare de accent.

 Iată o altă caracteristică a stilului scandinav. Pereții dormitorului trebuie să fie albi şi înfrumusețați cu o culoare de accent. Un dormitor pur şi transparent este tipic pentru acest stil.

 În plus, pereții albi vor da senzația de cameră mai mare și mai luminată.

 

Folosește în dormitor culori și materiale naturale.

 Un pat king size este și el foarte potrivit pentru un astfel de dormitor. Noptiera tradițională trebuie să fie și ea prezentă, cel mai adesea din lemn. Designul scandinav are nevoie de mult lemn. Nu uita asta. Materialele naturale în combinație cu niște nuanțe vii sunt cele care definesc acest stil. In dormitor, piesele de mobilier și accesoriile sunt simple, discrete și funcționale cu un farmec natural.

 Te poți folosi și de unele scaune din lemn sau din accesorii de acest fel pentru a accentua designul in dormitor. Culorile naturale sunt cele mai potrivite aici. Bejul, culorile pământului, se pot regăsi în covor de exemplu.

 Profită și tu fără a mai sta mult de gânduri de puritate în dormitorul tău și creează un stil scandinav. Nu ai nevoie de mult lemn alb, accesorii naturale, accente de culoare… va deveni locul tău preferat din casă.

Categorie: