Creații realizate din fimo

 

Creații realizate din fimo

creatii realizate din fimo

 Arta nu se mai rezumă numai la pictură, sculptură, și alte îndeletniciri de acest gen, ci este mult mai vastă acum ca și înțeles. Tot ce înseamnă creații handmade sunt ridicate la rang de artă, astfel că, lucrușoarele tricotate, croșetate, creațiile din lut polimeric sau fimo, jucăriile handmade, toate sunt rezultatul unor mâini iscusite și a unei forme de artă. Realizarea bijuteriilor din lut polimeric este extrem de apreciată în ziua de azi atât ca și afacere cât și ca îndeletnicire sau hobby. Fimo este un material extrem de accesibil, și oricine cu puțin talent și creativitate poate încerca să confecționeze ceva cu ajutorul fimo.

 

Bijuteriile fimo, între afacere și hobby

 Handmade-ul este arta prin care vă puteți crea singură accesoriile și lucrurile pe care le veți purta ulterior. Oricine poate, în ziua de azi, să realizeze obiecte handmade din tot felul de materiale. Puteți alege să faceți bijuterii sau lucrușoare din croșetă, din andrele, din materiale reciclabile, ori din fimo sau lut polimeric. Timpul, materialele, și răbdarea sunt cele trei elemente esențiale pentru a crea bijuteriile din fimo. Talentul, pe de altă parte este un atu foarte puternic, dar nu este neapărat necesar. Perseverența este însă calitatea care triumfă în domeniul handmade. De asemenea, trebuie să aveți și o oarecare pasiune pentru lutul polimeric și pentru bijuterii pentru a vă apuca de o astfel de afacere. Este însă mult spus afacere, în condițiile în care vindeți mai mult prietenilor, cunoștințelor, sau printr-un blog personal. Și totuși, bijuteriile sunt extrem de apreciate la târgurile handmade și nu numai. Bijuteriile din fimo pot fi realizate la început ca simplă pasiune, ca și hobby, pentru ca mai apoi să devină o afacere de care să vă ocupați exclusiv. Fimo poate fi găsit foarte ușor pe site-uri de specialitate pe internet, și nici nu costă o avere. Fimo este un material foarte ingenios, ca și plastelina aproape, cu care vă puteți juca, dând diferite forme, și care se coace în cuptor ca și o ceramică.

 

Materiale de început pentru realizarea bijuteriilor din fimo

 Nu aveți nevoie de studii înalte pentru a lucra cu fimo. Cumpărați, pentru început, fimo din culorile de bază necesare, fără a vă aventura să cumpărați toată gama pe care o găsiți. De asemenea, țineți cont de faptul că veți mai avea nevoie de un roller, o suprafață de lucru, câteva cuttere și forme de prăjituri ori matrițe. De asemenea, în funcție de ce vă doriți să realizați, sunt și alte accesorii ce merită luate în considerare.

 

Ce puteți crea cu ajutorul fimo?

 O mulțime de lucruri minunate vor ieși din mâinile dvs. când veți lucra cu fimo. O mulțime de artiști ce lucrează cu fimo au o carieră strălucită în crearea bijuteriilor, cadourilor de sărbători, suporturilor de lumânări, mărturiilor de nuntă și botez, sporturilor de pahare, mânerelor de croșete colorate și haioase, și lista poate continua. Dar bijuteriile sunt cele care sunt cele mai căutate în ziua de azi și pot deveni foarte ușor o afacere profitabilă, nu numai un hobby plăcut.

Categorie: