Alimentația și afrodisiacele

 

Alimentația și afrodisiacele

 alimentatia si afrodisiacele De cele mai multe ori consumăm alimente cu efect afrodisiac fără măcar să știm acest lucru, și acestea au efecte foarte benefice asupra organismului nostru. Alimentația joacă un rol foarte important în menținerea unei relații sexuale frumoase și satisfăcătoare, deoarece de cele mai multe ori alimentația ne influenţează starea de sănătate. Așadar, o sănătate șubredă se poate datora unei alimentații neadecvate și se ajunge și la lipsa interesului pentru sex, la boli care ne împiedică să avem o viață sexuală activă, etc.

 

Ce alimente au efect afrodisiac?

 Desigur, tuturor ne-ar plăcea să consumăm numai alimente proaspete, care să aducă mari beneficii sănătății, și dacă mai au și efect afrodisiac, este perfect. Să vedem așadar care sunt alimentele cu efect afrodisiac. Este binecunoscut faptul că ciocolata și caviarul sunt cele mai bune și mai puternice afrodisiace.

Acestea sunt însoțite de miere, care tratează problemele de potență și erecție la bărbați. De asemenea, dintre condimentele cu efect afrodisiac enumerăm muștarul ce stimulează acțiunea glandelor sexuale masculine, cimbrul oferă erecții puternice și de durată, cuișoarele, șofranul, rozmarinul, chimenul și anasonul. Ouăle sunt un afrodisiac mai puțin cunoscut. Acestea au proprietăți afrodisiace mai ales la vârste mai fragede, atunci când barbatul se excită mult mai ușor și are nevoie de o perioadă de preludiu ceva mai permisivă. Așadar, vitamina B din ouă reprezintă un nutrient esențial pentru a ține mintea și corpul relaxate. Consumul de ficat s-a dovedit a fi foarte benefic pentru apetitul sexual, așadar acesta este recunoscut ca fiind un aliment cu proprietăți afrodisiace. Ficatul este excelent deoarece conține multă vitamina A și ajută bărbatul să producă un număr mai mare de spermatozoizi, așadar să aibă performanțe sexuale excelente și să conceapă mai ușor un copil, dacă cei doi îşi doresc aceasta. Piersicile pot fi incluse în categoria afrodisiacelor. Acestea sunt bogate în vitamina C și astfel organismul va produce mai mulți spermatozoizi. Afinele consumate regulat sunt excelente pentru tratarea problemelor erectile, dar și pentru creșterea libidoului și pentru îmbunătățirea circulației sângelui.

 

Afrodisiacele clasice - ciocolata, caviarul, căpșunele

 Poate credeți că acestea sunt doar un mit. Ciocolata este cel mai cunoscut aliment afrodisiac ce are efecte benefice atât pentru bărbați cât și pentru femei. Ciocolata trebuie să fie neagră, cu un conținut ridicat de cacao, și este considerată a fi afrodisiac deoarece aceasta conține metilxantine, substanțe care cresc sensibilitatea corpului la atingere. Senzațiile sexuale vor fi astfel mai intense. Caviarul este un afrodisiac cunoscut, dar și costisitor. Efectele afrodisiace se datorează cantității mari de vitamine, fosfor și nutrienți pe care acesta le conține, foarte bune pentru stimularea celulelor nervoase. Cine nu a auzit sau nu a experimentat căpșunele ca și afrodisiac? În toate filmele vedem cine romantice care se termină cu un desert excitant cu căpșune şi frișcă sau trase în ciocolată şi care sunt savurate de buze cărnoase, după care urmează o partidă de amor minunată. Căpșunele sunt consumate încă de pe vremea romanilor și au efect asupra creșterii libidoului.

Categorie: