Uleiul de cocos este un miracol al naturii. Iată de ce!

 

Iată de ce uleiul de cocos este un miracol al naturii!

Uleiul de cocos este un miracol al naturii. Iată de ce! Citești peste tot despre beneficiile uleiului de cocos asupra sănătății și frumuseții. Uleiul de cocos este produs absolut miraculos. Este pe cale să devină produsul secolului în materie de sănătate și frumusețe. Un ingredient pe care toată lumea ar trebui să îl aibă la îndemână.

 

Uleiul de cocos este ideal pentru colesterol

 Uleiul de cocos contribuie la scăderea nivelului de colesterol. Studiile arată că un consum regulat de ulei de cocos contribuie la scăderea semnificativă a LDL (colesterol rău) și la creșterea nivelului de HDL (colesterol bun). Uleiul de cocos influențează în mod pozitiv factorul de coagulare și ameliorează puterea antioxidantă a sângelui. O veste excelentă pentru persoanele preocupate de colesterol.

 

Uleiul de cocos este dușmanul kilogramelor în plus

 Uleiul de cocos te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. Nu în sensul convențional al termenului ci ajutându-ți corpul să consume mai multă energie. Uleiul de cocos conține grăsimi. Până aici nimic nou. Cu toate acestea, este important să știi că este vorba de grăsimi de tip TCM (trigliceride cu lanț mediu). Adică grăsimi care încurajează metabolismul să consume mai multă energie, drept urmare, să ardă mai multe calorii. Pe termen lung, acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra obezității. Bineînțeles nu trebuie să depășim 15g pe zi.

 

Uleiul de cocos împotriva maladiei Alzheimer

 Trigliceridele cu lanț mediu au o influență și asupra dezvoltării maladiei Alzheimer. Aceste grăsimi permit celulelor cerebrale afectate să-și extragă energia necesară pentru a-și reveni și pentru a se regenera.

 

Uleiul de cocos te ajută să îți regăsești forma

 S-a observat faptul că în țările consumatoare de ulei de cocos numărul persoanelor care suferă de boli cardiovasculare și obezitate este mult mai scăzut. Uleiul de cocos este ideal pentru a-ți regăsi forma, de a avea grijă de condiția ta fizică.

 

Ulei de cocos împotriva crizelor epileptice

 Ai auzit de regimul cetogen? Este vorba despre o dietă bazată pe alimente cu un conținut scăzut de glucide și pe alimente bogate în materii grase. Acest tip de regim este recomandat, printre altele, persoanelor epileptice cu scopul de a crește nivelul de cetone din sânge. Trigliceridele cu lanț mediu prezente în uleiul de cocos sunt transferate spre ficat care, la rândul său, le transformă în corpuri cetonice. Drept urmare, uleiul de cocos deal pentru a lupta împotriva crizelor epileptice.

 

Uleiul de cocos este o sursă de energie

 În momentele în care te simți slăbită, când ai nevoie să îți refaci rezervele de energie pentru a înfrunta o zi mai dificilă, uleiul de cocos poate fi un aliat prețios. Dacă, timp de mai mulți ani, ai fost convinsă că materiile grase saturate sunt nocive cu siguranță ai aflat că s-a demonstrat că acest lucru nu este adevărat. Grăsimile conținute de uleiul de cocos te va ajuta să îi furnizezi metabolismului tău energia necesară întregii zile.

 

Uleiul de cocos are grijă de tine

 Uleiul de cocos are o mulțime de surprize și în ceea ce privește domeniul frumuseții. Uleiul de cocos îți poate hidrata părul dacă îl folosești sub formă de mască. Îl poți aplica de două ori pe săptămână pe vârfurile părului.

 Îți poți hrăni pielea și să o protejezi cu ajutorul uleiului de cocos. Uleiul de cocos permite o mai bună hidratare a pielii. Aplicând ulei de cocos direct pe piele vei reuși să te protejezi de razele UV.

 

Uleiul de cocos este ideal împotriva virusurilor

 În momentul în care consumi ulei de cocos participi la formarea monogliceridelor. Acestea din urmă îți vor ajuta corpul să combată ciupercile, virusurile și bacteriile. Drept urmare, uleiul de cocos îți întărește sistemul imunitar.

Categorie: