3 tipuri de Yoga de încercat

 

3 tipuri de yoga pe care ți le propunem

3 tipuri de yoga de incercat

 Yoga este o disciplină care a cunoscut în ultimii ani un succes foarte mare. Numeroase persoane devin fani înrăiți ai acesteia și nu o mai pot lăsa. Pe lângă efectele sale benefice asupra corpului, este o adevărată filozofie de viață adaptată tuturor.

 Yoga s-a îndepărtat de aspectul său spiritual prim pentru a fi o sursă de relaxare și de exerciții respiratorii. Oricare ar fi condiția ta fizică sau indiferent de cum vrei să te menții în formă, cu siguranță că vei găsi tipul de yoga care ți se potrivește. Diferitele posturi sunt cele care îți solicită întreg corpul și care îți permit să îți cureți corpul datorită circulației sanguine care este solicitată la maximum.

 Unele poziții specifice joacă mai mult decât un rol de medicină blândă și se pot efectua și de către femeile însărcinate sau de către cei mai în vârstă. Vor obține o relaxare morală și psihică absolută.

 Lansează-te în practicarea de yoga alegând trei tipuri de yoga pe care ți le propunem în acest articol.

 

Hatha Yoga

 Hatha Yoga este o disciplină foarte populară care constă în practicarea unor exerciții mai degrabă psihice. Poate ameliora suplețea și te poate relaxa prin intermediul unei practicări precise și ritmate a posturilor. Trebuie să respiri cel mai bine când pratici postura vacii sau a pisicii.

 Hatha Yoga este perfectă pentru persoanele stresate care vor să își canalizeze angoasele și să își găsească ritmul interior.

 

Bikram Yoga

 Bikram Yoga este un sport de practicat pentru a avea grijă de corpul tău în profunzime. Este cel care solicită toate articulațiile, toți mușchii corpului și care activează circulația sanguină.

 Bikram Yoga are 26 de posturi și 2 exerciții de relaxare. Este ideală pentru cei care suferă din cauza durerilor de spate, celor care au o problemă cu supraponderabilitatea sau cele care au fost victimele unui accident grav. Te vei relaxa prin intermediul unor exerciții dinamice și îți vei scuplta silueta. O relaxare ideală pentru corp.

 

Yoga pentru seniori

 Este un tip de yoga care se adaptează în funcție de vârstă și starea generală de sănătate. Se poate practica pe scaun pentru a se realiza unele exerciții sau posturi pentru partea de sus a corpului și pentru picioare.

 Se mai pot face exerciții în picioare pentru cei care au dificultăți în a se așeza.

 Yoga este ideală pentru o mai bună sănătate mintală și contribuie și la o mai bună igienă de viață.

Categorie: