5 fructe care îți reîntineresc fața

 

Fructele care îți reîntineresc fața

5 fructe care iti reintineresc fata

 O față perfectă este o luptă dusă de femei pe toate fronturile în orice moment. Și asta deoarece timpul trece și corpul deci și fața își pierd din tonus. Este deci necesar să avem grijă de fața noastră pentru a o menține cât mai tânără și într-o stare bună de sănătate. Dar nu numai efectele vârstei sunt cele care pot îmbătrâni fața. Aici mai poate fi vorba despre o proastă igienă, folosirea în exces a machiajului, folosirea de produse care nu sunt recomandate. Apariția ridurilor, a petelor și a porilor dilatați sunt și ele cele care cauzează o îmbătrânire a feței.

 Dar este esențial să avem grijă de fața noastră deoarece aceasta este cartea noastră de vizită pe care o oferim lumii exterioare. Iată care sunt însă cele mai bune produse care te pot ajuta să îți menții pielea tânără.

 Fructele conțin un nivel ridicat de vitamine, minerale și antioxidanți care sunt fundamentali pentru corpul nostru și care vin cu o mulțime de beneficii atunci când le folosim pe post de mască pentru piele.

 

Banana și banana plantain

 Cele două tipuri de banane sunt foarte bogate în magneziu și în potasiu și vin cu o mulțime de vitamine esențiale bunei dezvoltări a corpului. Sunt și foarte bune dacă faci sport sau dacă ești obosită din punct de vedere mintal deoarece pot fortifica cel mai bine corpul și îl ajută să se recupereze mai bine.

 Banana este ideală pentru piele deoarece conține vitaminele A, E și B care sunt antioxidanți foarte buni pentru corp.

 

Lămâia

 Este cea care intervine în procesul de restaurare al pielii deoarece conține foarte multă vitamina C. Este foarte practică deoarece se poate integra foarte ușor într-o mulțime de rețete.

 Vine nu numai cu vitamina C, dar se poate aplica direct pe piele pentru a elimina punctele negre, coșurile sau imperfecțiunile. Este o citrică puternică, un adevărat aliat pentru piele.

 

Portocala

 Este una din cele mai bogate în vitamina C, este cea care ajută corpul să se mențină tânăr și face ca pielea să devină mai netedă, mai curată și mai tânără. Este unul din cele mai folosite produse pentru a menține frumusețea și tinerețea pielii deoarece vine cu un nivel ridicat de colagen care ajută pielea să fie mai tânără și un ten mai neted în același timp.

 

Papaya

 Este un fruct cu cel mai ridicat nivel de antioxidanți. Papaina pe care o conține elimină impuritățile și celulele moarte din corp dar repară și unele eventuale leziuni care sunt prezente. Dacă îl vei aplica pe piele aceasta va avea un aspect mai tânăr și vei reuși să elimini țesuturile moarte.

 

Mango

 Mango vine cu un nivel foarte ridicat de vitamina A care acționează direct asupra pielii și o ajută să îți recupereze elasticitatea și să dispară ridurile.

 Un mare aliat pentru sănătate dar și pentru cei care vor să câștige câțiva ani în aparența lor fizică.

 Nu uita că trebuie să consumi și multă apă deoarece va hidrata pielea și îi va permite să curețe impuritățile. Ideal ar fi ca și alimentația să fie cât mai echilibrată.

 

Categorie: