Super alimentele

 

Descoperă care sunt super-alimentele!

super alimentele

 Secrete pentru frumusețe, formă și sănătate ale vedetelor, super alimentele sunt niște mici bombe de energie, concentrate în nutrienți care dau un boost sistemului imunitar. Sunt niște alimente naturale care sunt și la fel de bune și faimoase dacă știi cum să le folosești. Iată care sunt super-alimentele de adoptat pentru a fi în formă.

 

Făina din semințe de Carruba de Peru.Sau roșcove

 Este un super aliment energetic care reglează tranzitul și care permite o mai bună asimilare a lipidelor și a glucidelor. Este ușor de folosit pentru a lega unele preparate – sosuri sau sucuri smoothie, are un gust care duce înspre caramel, dar îndulcește și în mod natural.

 

Sucul de ierburi, de grâu și de orz

 Sunt niște filtre de energie care curăță organismul și care te fac să ai cel mai frumos ten. Pudra de orz și de crudități se poate folosi alături de apă și este un excelent dezacidifiant, o bombă, de nutrienți și de clorofilă deci de oxigen pentru organism.

 

Fructul Lucuma

 Este un fruct dulce cu o pulpă fină și bogat în vitamine, minerale și proteine. Un simplu bol de pudră de lucuma amestecată cu un lapte vegetal este o masă bogată, savuroasă și digestivă.

 

Chlorella

 Are un nivel excepțional de nutrienți și de clorofilă și este extrem de benefică pentru flora intestinală. Se poate dilua în apă și bea pe stomacul gol.

 

Porumbul mov

 Originar din Peru, porumbul mov te ajută să te bucuri de proprietățile sale antioxidante. Este fără gluten în mod natural și făina din porumb mov se poate folosi alături de cea de hrișcă pentru clătite sau prăjituri.

 

Maca

 Este o rădăcină bogată în nutrienți care se folosește ca și afrodisiac, dar nu numai. Poate îmbunătăți memoria dar și stimula tonusul și energia. Se poate dizolva în apă dimineața sau se poate presăra peste un preparat cald sau rece- salată sau supă.

 

Acai

 Este un fruct delicios cu virtuți energetice și reconstituante, o bombă de antioxidanți care participă la vitalitatea organismului. Se poate folosi în numeroase preparate – sucuri, milk-shakes, șerbet, mueslies, sosuri sau salate.

 

Spirulina

 Are un nivel foarte ridicat de proteine, este bogată în vitamine, minerale, fibre, oligoelemente care întăresc vitalitatea. Se poate folosi la sucurile de mere, se poate dilua într-un sos cu ulei de măsline pentru a -ți face plinul de energie.

 

Klamath

 Este o algă numită și alga albastră cu numeroase beneficii pentru sănătate, printre care și pentru imunitate, digestie sau purificarea organismului. Se poate dilua în apă și acest preparat se poate bea dimineața sau pe durata întregii zile.

 

Acerola

  Este unul din fructele cele mai bogate în vitamina C, ideal contra stresului, iritabilității sau stresului, somnului sau pentru a îmbunătăți calitatea colagenului. Pudra de acerola se poate presăra peste salatele de fructe, compoturi sau se pot dilua în apă.

 

Pudra de urucum

 Are un nivel important de beta-caroten și este un condiment care acționează contra îmbătrânirii, stresului și agresiunilor razelor UV. Se pot pune semințele în apă și lăsa la macerat sau în ulei de măsline cu care se pot asezona felurile de mâncare.

Categorie: