De ce să consumi ananasul? 3 motive

 

Ananasul iți aduce o mulțime de beneficii

de ce sa consumi ananasul 3 motive

 Care este fructul tău preferat? Fructele exotice îți plac? Cu siguranță că ananasul cu savoarea sa exotică îți face cu ochiul. Ananasul este cel care îți oferă un gust unic, o savoare minunată dar vine și cu o mulțime de beneficii.

 Și la fel ca și în cazul multor lucruri, natura ne-a răsfățat cu o mulțime de beneficii suculente, permițându-ți să descoperi acest fruct inedit. Și dacă încă mai eziți și nu vrei să îl consumi, iată trei motive are s-ar putea să te convingă.

 

Pentru frumusețea ta

 Să fii frumoasă nu a fost niciodată atât de delicios. Consumând ananas, vei veni cu o mulțime de beneficii pentru corpul tău. Ananasul este plin de antioxidanți care încetinesc îmbătrânirea pielii și deci apariția ridurilor. Este un fruct care conține și vitamina C, care favorizează producerea de colagen care întinerește. Are și funcția de a da mai multă strălucire pielii care devine imediat mai luminoasă sub efectul acizilor pe care le conține.

 Fie că este consumat în stare pură, fie că este aplicat sub forma unei măști, ananasul este cel care îți va răsfăța pielea în profunzime. Și dacă vrei să îți albești dinții în mod natural, tot la acest fruct trebuie să apelezi. Un consum regulat de ananas îți va permite să îți întărești gingiile și să îți albești dinții pe termen lung.

 

Pentru organismul tău

 Datorită compușilor săi, ananasul este un super fortifiant pentru corpul tău. Conține vitamina C care întărește sistemul imunitar și este un excelent scut anti-răceală. Unele studii au demonstrat chiar și eficiența sa în lupta contra bolilor cardiace sau a unui anumit tip de cancer. Acesta acționează și asupra tranzitului intestinal deoarece facilitează digestia proteinelor și a circulației lor în corp. Cu alte cuvinte, este ideal pentru o siluetă perfectă. Este o alternativă ideală, dulce și savuroasă pentru a combate foamea. Un deliciu de consumat pentru a rămâne motivată în timpul unei diete.

 

Pentru papilele tale gustative

 Un ultim motiv: pentru că este pur și simplu delicios. Cu savoarea sa unică, ananasul este un fruct multifuncțional care se poate folosi atât în feluri principale de mâncare cât și pe post de desert. Se poate consuma atât crud cât și preparat. Se poate degusta în salate cu busuioc, pe pizza, alături de pui, etc. Va veni cu o savoare unică pentru diferitele ingrediente pe care le însoțește. Un fruct cu extrem de delicios cu alte cuvinte.

Categorie: