7 rețete cu bicarbonat de sodiu pentru a-ți alcaliniza corpul

 

Alimentele consumate zilnic sunt acide

7 rețete cu bicarbonat de sodiu pentru a-ți alcaliniza corpul Dacă încercăm să analizăm lucrurile în mod obiectiv, majoritatea felurilor de mâncare și ale alimentelor care ne procură o senzație de plăcere și pe care le consumăm în mod constant sunt cu efecte acidifiante și acest lucru poate să ducă la apariția mai multor boli.

 Alimentele precum băuturile gazoase, făina rafinată, prăjiturile sau pâinea, carnea roșie sau mezelurile printre altele, sunt delicioase și uneori ne vine greu să le rezistăm. Totuși, consumul lor în exces poate genera aciditate în corp și poate duce în timp la grave probleme de sănătate.

 

De ce trebuie să ne alcalinizăm corpul?

 Proastele obiceiuri alimentare combinate cu un stil de viață deloc sănătos pot dezechilibra PH-ul și să îl facă să fie mai mult alcalin decât acid. Corpul va avea astfel dificultăți în a elimina toxinele și nu va reuși să asimileze corect nutrienții. Este important deci să iei măsuri pentru a corecta această problemă, pentru a alcaliniza corpul și pentru a restabili PH-ul din corp.

 

Bicarbonatul de sodiu este ideal pentru a alcaliniza corpul.

O rețetă pentru a trata problemele acizilor digestivi.

 Pentru a trata problemele cu aciditatea stomacală și pentru a optimiza sănătatea ta digestivă trebuie să diluezi ¼ lingură de bicarbonat de sodiu într-un pahar de apă pe care să îl bei după fiecare masă.

 

O rețetă pentru a alcaliniza sângele.

 Pentru a alcaliniza sângele ai nevoie de aceeași rețetă. Dar în loc să bei amestecul înainte de fiecare masă bea-l dimineața și înainte de culcare.

 

O rețetă cu oțet de mere și cu bicarbonat de sodiu.

 Este ideală pentru a te ajuta să regăsești o bună energie. Trebuie să amesteci pentru asta două lingurițe de oțet de mere cu ¼ lingură de bicarbonat de sodiu. Bea acest amestec măcar de trei ori pe zi.

 

O rețetă cu bicarbonat de sodiu și cu lămâie.

 Este o rețetă simplă, cea mai bună modalitate de a -ți alcaliniza corpul rapid și pentru a evita problemele de aciditate. Pentru asta trebuie să storci o lămâie, sucul să îl diluezi în apă și să adaugi ¼ lingură de bicarbonat de sodiu. Se poate consuma după o masă mult prea grea dar se poate bea și de două ori pe zi.

 

O rețetă cu bicarbonat de sodiu și cu lămâie verde.

 Se prepară exact ca și precedenta dar trebuie să înlocuiești lămâia cu lămâie verde de această dată. Are exact aceleași beneficii dar poate echilibra și nivelul de potasiu și de sare. Ideală deci pentru cei care suferă din cauza retenției de apă cauzată de sare.

 

O rețetă pentru cei care au un nivel ridicat de sodiu.

 Trebuie să se consume pe stomacul gol. Trebuie să amesteci pur și simplu 1/8 lingură de bicarbonat de sodiu cu 1/16 lingură de bicarbonat de potasiu și cu ¼ lingură de acid citric. Diluează amestecul într-o jumătate de pahar de apă.

 

O rețetă pentru a alcaliniza și normaliza alți parametri biologici.

 O rețetă care îți va alcaliniza corpul și te va ajuta să echilibrezi sodiul și potasiul. Pentru asta trebuie să amesteci sucul de la o lămâie cu un amestec jumătate-jumătate de bicarbonat de sodiu și de potasiu.