Uleiul de cocos te ajută să fii mai frumoasă

 

Proprietățile uleiului de cocos

Uleiul de cocos te ajută să fii mai frumoasă Uleiul de cocos este vedetă printre uleiuri. Este cel mai apreciat și se pare că cel mai celebru în ultimul timp. Şi nu este de mirare. Are multiple beneficii și se poate folosi într-o mulțime de feluri. Fie că îl folosești pe post de produs de înfrumusețare, pentru îngrijirea părului sau chiar și în bucătărie pentru asezonarea şi prepararea alimentelor, uleiul de cocos nu are cum să te lase indiferent.

 Descoperă aici care îi sunt beneficiile și cum îl poți integra și tu în rutina ta de înfrumusețare.

 

Uleiul de cocos, un remediu anti-age

 Uleiul te ajută să lupți împotriva îmbătrânirii pielii dacă îl vei folosi în fiecare zi. Pentru asta ai nevoie de un ulei de cocos bio pe care să îl aplici în fiecare zi pe post de mască de noapte. Foarte hidratantă, aceasta te va ajuta și să combați în mod eficient cearcănele şi pungile de sub ochi.

 

Uleiul de cocos pentru femeile însărcinate

 Unul din principalele avantaje ale uleiului de cocos este că femeile însărcinate îl pot folosi pentru a avea grijă de ele. Astfel, riscurile de a ingera un produs chimic sunt reduse în mod considerabil. Se poate folosi pentru a preveni vergeturile. Are și un aport de vitamina D foarte bun pentru bebeluș.

 

Uleiul de cocos pentru frumusețea ta

 Pentru piele și păr. Păr aspru și degradat, buze uscate sau senzație de piele care strânge… uleiul de cocos răspunde prezent pentru a trata toate aceste neplăceri.

 Pentru a-ți hidrata mâinile trebuie să îl amesteci pur și simplu cu ceară de albine. Amestecă ingredientele în cantități egale după ce ai pus la topit bineînțeles ceara de albine. După ce s-a întărit îl poți folosi pe post de cremă de mâini sau chiar ca mască pentru păr. Mâinile și părul vor fi astfel intens hidratate.

 

Fă-ți un unt corporal cu ulei de cocos

 Nimic mai simplu. Bate uleiul de cocos cu mixerul și vei obține o cremă lejeră pe care va trebui să o pui într-un recipient. Zonele uscate de pe corp îți vor mulțumi.

 Datorită beneficiilor sale și a mirosului său minunat, uleiul de cocos a ajuns să fie un ingredient vedetă al tuturor produselor de înfrumusețare. Este de altfel regele pentru toate femeile care au părul tern, lipsit de viață. Uleiul de cocos este foarte bun și pentru sănătatea ta, dar trebuie folosit cu moderație, având un aport semnificativ de grăsimi.