Apa de nucă de cocos-un adevărat remediu pentru sănătate

 

Apa de nucă de cocos - un adevărat remediu pentru sănătate

Apa de nuca de cocos un adevarat remediu pentru sanatate

 Apa de nucă de cocos este formată din hidrați de carbon și din zahăr. Aceasta conține și compuși organici, extrem de  și este considerată una din cele mai bune băuturi hidratante.

 S-a demonstrat faptul că apa de nucă de cocos este mai benefică decât laptele, dar și cea mai bună băutură pentru sportivi deoarece conține mai mult potasiu decât bananele, are un conținut slab de grăsimi, de calorii și colesterol. Drept urmare, din punct de vedere biologic, este mult mai sănătoasă.

 

Beneficiile apei de nucă de cocos

 - Apa de nucă de cocos conține Vitamina A, esențială pentru funcțiile oculare. Consumul regulat al acestei băuturi contribuie la menținerea ochilor sănătoși.

 - Apa de nucă de cocos conține un număr mare de săruri minerale precum cuprul, zincul, fierul, acidul folic, fosforul și potasiul.

 - Apa de nucă de cocos are proprietăți antioxidante datorită prezenței citokinelor. Are un efect protector împotriva procesului de îmbătrânire, trombocitelor și procesului de degenerescență oxidativă.

 - Apa de nucă de cocos este bogată în fibre, stimulează performanța intestinală, supresiunea blocajelor sau a substanțelor fermentate în intestine care provoacă probleme grave de sănătate.

 - Apa de nucă de cocos funcționează ca un mineralizant pentru oase, unghii și dinți

 - Apa de nucă de cocos se recomandă utilizarea sa în cazul copiilor în creștere, a femeilor însărcinate dar și celor care alăptează.

 - Apa de nucă de cocos poate fi utilă în cazul persoanelor care suferă de colită, de ulcer gastric, de probleme stomacale și de constipație. 

 - Apa de nucă de cocos elimină toxinele. Deoarece conține o cantitate mare de potasiu, apa de nucă de cocos este un reglator important al electroliților și ne ajută să ne debarasăm în mod natural de toxine.

 - Apa de nucă de cocos contribuie la reglarea nivelului de lichide corporale ceea ce contribuie la menținerea presiunii sanguine și la promovarea bunei circulații sanguine și limfatice.

 

Te confrunți cu pete inestetice pe ten?

  Aplică apă de nucă de cocos pe ten în fiecare seară după ce ți-ai demachiat foarte bine tenul. După un timp vei vedea cum aceste pete dispar.

 - Apa de nucă de cocos, folosită pentru limpezirea părului previne mătreața și luptă împotriva acesteia.

 - Apa de nucă de cocos este folosită și pentru tratarea acneei, a rozaceei, a cicatricilor, a vergeturilor și erupțiilor cutanate. Ne ajută să eliminăm grăsimea pielii și contribuie la regenerarea celulară. Ne ajută să ne concentrăm mai bine, să prevenim durerile de cap și să ne hidratăm în mod corespunzător.