Tratamente pe bază de bicarbonat de sodiu și lămâie

 

4 tratamente cu bicarbonat de sodiu și lămâie

tratamente pe baza de bicarbonat de sodiu si lamaie

 Este cel mai celebru remediu. Un pahar de apă cu puțin bicarbonat și suc de lămâie permite alcalinizarea organismului, un remediu cu o mulțime de beneficii despre care vom vorbi în cele ce urmează.

 

Beneficiile remediului pe bază de bicarbonat de sodiu și lămâie

 Acesta este un remediu ce ne face bine, un remediu ce ne ajută să ne detoxifiem, să slăbim. Atenție însă această combinație nu ne va permite de exemplu să tratăm cancerul. Consumat cu moderație, acest remediu conferă o mulțime de beneficii.

 

Sănătatea rinichilor

 S-ar putea să te numeri printre persoanele care suferă de probleme nefritice, de probleme urinare, calculi renali sau poate unul din aceste organe este pe cale să își piardă din funcționalitate. Remediul despre care vă vorbim se poate bea după masă. Datorită acestuia, vei reuși să îți alcalinizezi organismul, să îți ajuți rinichii să sufere mai puțin, să filtreze mai bine sângele și să eviți unele infecții ale căilor urinare. Vei echilibra toate aceste funcționalități și îți vei îmbunătăți starea de sănătate.

 

O mai bună digestie cu bicarbonat de sodiu și lămâie

 Bunicile noastre știau deja acest lucru: pentru ca digestia noastră să fie mai bună, ce poate fi mai bun decât o lingură de bicarbonat cu un pahar cu apă? Dacă adaugi și puțin suc de lămâie, alimentele se vor digera și mai bine luptând împotriva acestor acizi care ne inflamează stomacul sau esofagul. Evităm astfel și flatulențele și combatem refluxul gastric.

 

Bicarbonatul de sodiu și lămâie ajuta la sănătatea ficatului

 Acest tonic pur alcalin este extrem de benefic sănătății ficatului nostru. Acesta va acționa ca un catalizator autentic care execută funcțiile purificatoare cu o mai mare eficiență. Trebuie să ne amintim de faptul că ficatul este asemenea unui laborator mare ce deține o serie de funcții indispensabile de detoxifiere care ne curăță sângele, sintetizează enzimele și vitaminele. Acest remediu ne va conferi doza necesară de Vitamina C și de antioxidanți, ne va face ficatul mai rezistent și îi va facilita acestuia funcțiile.

 

Bicarbonatul de sodiu și lămâie te ajută sa slăbești

 Ești în căutarea unui supliment care să te ajute să pierzi în greutate, un supliment asociat unui regim adecvat? Consumă acest remediu pe stomacul gol și purifică-ți organismul. Adio toxine, adio elemente inflamatoare, elemente care ne determină să reținem lichide sau care ne deteriorează intestinele. Vom reuși să ardem grăsimile puțin câte puțin, ne vom întări metabolismul și vom spori nivelul alcalin al corpului nostru pentru a reuși să pierdem în greutate.