Infuzii care îți accelerează metabolismul

 

4 infuzii pentru accelerarea metabolismului

infuzii care iti accelereaza metabolismul

 După cum bine știţi, avem un metabolism determinat cu care este mai dificil sau mai ușor să slăbim, după caz. Factorul ereditar vine și el cu un anumit procent, dar putem face și noi ceva pentru a-l ajuta, pentru a-l accelera. Infuziile te pot ajuta în acest caz.

 Infuziile care te ajută să îți accelerezi metabolismul. Unele persoane dispun de un metabolism mediu care le permite să ardă mai ușor grăsimile, fără efort. Își pot menține astfel greutatea la fel toată viața. Alte persoane din cauza unor motive ereditare nu reușesc să ardă grăsimile chiar dacă țin diete după diete, chiar dacă se înfometează și își pun sănătatea în pericol.

 Ce se poate face? Ideal ar fi ca alimentația să fie cât mai corectă și cât mai echilibrată unde să nu se piardă nici vitamine, nici minerale. Trebuie să se consume și proteine pentru ca mușchii să se întărească. O alimentație echilibrată și infuziile care accelerează metabolismul pot fi deci de mare ajutor.

 

Infuzia cu coajă de măr și cu scorțișoară

  Cu siguranță că ai auzit până acum că mărul, coaja sa are proprietăți care te ajută să slăbești. Este compusă din ceea ce numește acid ursolic care o împiedică să fie distrusă și care permite menținerea colesterolului sub control și întărirea oaselor. O minune naturală care arde grăsimile și care întărește mușchii în același timp.

 Curăță trei mere și pune coaja într-un litru de apă. Pune totul la fiert și când este cald adaugă și scorțișoara.

 

Infuzia de ceai verde cu scorțișoară

 Nu mai este un secret faptul că ceaiul verde poate accelera metabolismul și că este una din cele mai sănătoase băuturi. Este bogat în antioxidanți, este excelent pentru inimă, pentru digestie și pentru slăbit. Dacă mai folosești și scorțișoara vei obține o băutură excelentă care poate completa un regim sănătos de viață. Este de ajuns dacă prepari ceaiul verde ca de obicei și dacă adaugi scorțișoara în el.

 

Infuzia de ananas cu ghimbir

 Infuzia de ananas cu ghimbir este delicioasă, sănătoasă, curativă și te ajută să slăbești. Îi vei rezista? Cu siguranță că nu. Ananasul este un fruct purificator și un aliat detox de nădejde care aliat cu ghimbirul dă o infuzie medicinală benefică. Alături de ananas, ghimbirul va purifica, va curăța și va accelera metabolismul.

 Prima dată trebuie să prepari o infuzie cu rădăcină de ghimbir. Amestecă apoi sucul de la ananas cu infuzia de ghimbir. Trebuie încercată!

 

Infuzia cu ardei iute de Cayenne, cu ceai verde și cu miere

 Ardeiul iute de Cayenne, mierea și ceaiul verde sunt elemente termogenice care pot accelera metabolismul. Este un amestec foarte benefic chiar dacă nu este foarte cunoscut. Dacă o vei bea la micul dejun vei înlătura senzația de foame. Prepară deci o infuzie cu un pliculeț de ceai verde la care să adaugi un strop de ardei iute și miere.

 

Alte sfaturi:

 - micul dejun trebuie să conțină alimente nutritive, de exemplu, o felie de pâine prăjită cu spanac și cu feta, fulgi de ovăz, etc.

 - consumă alimente bogate în omega 3.

 - nu sări peste mese.