Virtuțile cojilor de portocale

 

Virtuțile cojilor de portocale

virtuti ale cojilor de portocale

 Imaginează-ți o lume în care orice tip de risipă nu mai va mai exista, în care se va găsi o utilizare pentru orice. O lume în care nimic nu se va mai arunca la gunoi. Ar trebui să devină un obiectiv pentru toată lumea acest lucru.

 În acest articol vei descoperi care sunt virtuțile sau beneficiile cojilor de portocale pentru ca de acum înainte să nu le mai arunci la gunoi. Deci de ce ai scăpa de ele când poți profita la maxim de virtuțile lor?

 Știai că portocalele bio, care nu au coaja tratată, conțin de patru ori mai multe fibre decât fructul însuși? Ar fi păcat să nu profiți de ele. Nu-i așa?

 

Te pot proteja împotriva bolilor

 Ai obiceiul de a bea un pahar de suc de portocale la micul dejun? Este cea mai bună decizie. Dar știi de ce se recomandă să se consume cât mai multe portocale? Deoarece portocalele te pot ajuta să îți întărești corpul pentru a lupta în mod activ contra apariției unor boli, unele din ele foarte grave.

 Vitaminele conținute de cojile de portocale pot încetini progresul celulelor canceroase și pot chiar împiedica progresul lor. Iar în ceea ce privește infecțiile, cum ar fi gripa, vitamina C conținută de cojile de portocale te va ajuta să îi dai corpului tău ceea ce are nevoie pentru a nu le contacta.

 

Te pot ajuta să slăbești

 Dacă vrei să slăbești fără să depui prea mult efort, cojile de portocale te pot ajuta „„în acest sens. Poți bea o infuzie de coji de portocale de două ori pe zi și astfel îți vei ajuta corpul să ardă grăsimile stocate, venind cu mai multă energie în același timp. Dar aceste infuzii trebuie să fie completate de o bună igienă de viață mai echilibrată, dar și de puțin efort fizic.

 Cojile de portocale au și un efect anti-colesterol, deci sunt excelente pentru a scădea nivelul de zahăr din sânge. Deci dacă suferi din cauza diabetului poți mesteca din când în când coji de portocale uscate.

 

Pentru o respirație mai proaspătă

 Este foarte simplu: este de ajuns dacă amesteci doar coji de portocale amare. O soluție naturală care te va ajuta să te bucuri de o respirație proaspătă întreaga zi și să beneficiezi de beneficiile anti-inflamatorii ale cojilor de portocale. Sunt ideale dacă ai gingiile mai sensibile.