Antibiotice naturale

 

4 antibiotice naturale

Antibiotice naturale

 De ce nu ai profita de aceste antibiotice naturale pentru a trata unele boli precum gripa, otita sau angina, antibiotice naturale pe care le ai la îndemână? Au meritul de a fi extrem de eficiente, economice și nu vin cu efecte secundare neplăcute.

 Îți poți face propria idee cu privire la subiect testând aceste patru antibiotice naturale:

 

Usturoiul

 Usturoiul nu este un aliment care se poate consuma atât de ușor, mai ales dacă trebuie să mergi undeva după, dar usturoiul este un excelent antibiotic natural.

 Usturoiul este un condiment care conține alicină, o substanță considerată a fi un veritabil antioxidant și antiinflamatoriu. Unele studii au demonstrat faptul că dacă vei consuma doi sau trei căței de usturoi pe zi, vei ajuta metabolismul să lupte contra diferitelor tipuri de ciuperci care cauzează mai multe boli pulmonare. Acest aliment te va ajuta și să îți reglezi presiunea sanguină și să împiedici grăsimile să se fixeze în artere.

 Fie că consumi usturoi cu titlu preventiv sau pentru a te vindeca, nu ezita să faci apel la acest antibiotic natural.

 

Curcuma

 Dacă îți plac felurile de mâncare condimentate, profită de acest lucru și adaugă curcuma la toate preparatele tale. Un consum regulat al acestui condiment va duce la constituirea unei bariere naturale care îți va proteja metabolismul de mai multe tipuri de microbi.

 Mai multe studii au demonstrat capacitatea curcumei de a lupta contra simptomelor depresive sau de a preveni apariția unor celule canceroase.

 

Grapefruitul

 Dacă suferi frecvent din cauza oboselii, a balonărilor sau a schimbărilor bruște de dispoziție, ar trebui să întărești imunitatea corpului tău consumând un extract din sâmburi de grepfrut. Da, aceste mici semințe sunt foarte bogate în flavonoizi care sunt în realitate niște antibiotice naturale capabile să dea corpului tău protecția de care are nevoie pentru a lupta contra virușilor și bacteriilor.

 

Tea Tree

 Dacă vrei să te protejezi contra anginelor sau infecțiilor intestinale te poți lăsa tentat de beneficiile arborelui de ceai. Are o acțiune puternică anti-virală. Amestecă două picături de tea tree cu miere dulce și consumă amestecul de două ori pe zi. După câteva zile sigur te vei simți mai bine.