Lăptișorul de matcă

 

Lăptișorul de matcă ține microbii la distanță

laptisorul de matca

 Lăptișorul de matcă este un produs care conține niște compuși foarte eficienți pentru a ține microbii la distanță și pentru a te întări în caz de convalescență.

 De asemenea, lăptișorul de matcă este un produs indispensabil pentru apiterapie. Această substanță de o culoarea albă sidefie cu o compoziție nutrițională excepțională se produce de către albine pornind de la miere şi de la polen.

 Lăptișorul de matcă este şi un produs foarte promițător, care face obiectul numeroaselor studii. Se pare că o parte din acizii săi grași pot acționa direct la nivelul unor anumiți receptori estrogeni şi pot modifica producerea de celule canceroase.

 Bogăția sa în acetilcolină contribuie la echilibrarea sistemului nervos şi poate proteja şi memoria. Poate diminua şi nivelul total de colesterol, un mecanism care mai trebuie să fie încă elucidat.

 

Lăptișorul de matcă, un cocktail anti-microbi.

 Lăptișorul de matcă conține şi prețioase minerale, foarte mulți anti-oxidanți, peste 10 aminoacizi, diverse zaharuri şi un nivel ridicat de vitamina B, dar şi de acizi grași.

 Cercetătorii japonezi au demonstrat faptul că un lipid conținut de lăptișorul de matcă este cel care ajută la întărirea sistemului imunitar în prezența unui virus şi că este capabilă să regleze inflamația care vine o dată cu o boală.

 Un alt studiu, chinezesc de această dată, a demonstrat că roialisina, poate să frâneze multiplicarea diverselor bacterii, printre care şi stafilococul auriu dar şi unii bacili. Lăptișorul de matcă este un ajutor prețios şi în caz de surmenaj şi de convalescență.

 

Lăptișorul de matcă se consuma dimineața

 Trebuie să fie consumată de preferință, dimineața pe stomacul gol, pentru a se asigura mai bine asimilarea nutrienților săi. Lăptișorul de matcă există sub formă de diverse capsule şi poate fi asociat cu diverși alți stimulanți pentru sistemul imunitar, cum ar fi mierea sau propolisul.

 Amestecat cu propolis şi cu patru picături de ulei esențial de eucalipt, patru dimineți pe săptămână, este cel care poate proteja foarte eficient adulții care au o fragilitate respiratorie.

 

Lăptișorul de matcă, un produs pentru toți

 Lăptișorul de matcă este un produs pentru toți, un produs care este energetic, este reconstituant, dar care poate optimiza şi funcțiile organismului. Datorită ansamblului său de vitamine, de minerale şi elemente vitale, lăptișorul de matcă joacă un rol decisiv în restituirea celulară. Este benefică în orice caz în care este nevoie de un suport energetic. Lăptișorul de matcă este un tonic natural unic în lume, indicat pentru toate vârstele mai ales pentru copiii în toate activitățile lor.