Tea Tree, un ulei esențial miraculos

 

Arborele de ceai: un ulei esențial miraculos

tea tree un ulei esential miraculos

 Afte, dureri de gât, veruci…antibacterian, uleiul de arbore de ceai (Tea Tree) tratează un număr impresionant de afecțiuni.

 

Gata cu aftele

 Aftele sunt adesea dureroase. Câteva picături de ulei esențial de arbore de ceai sunt de ajuns pentru a scăpa de această problemă. Proprietățile sale antibacteriene și calmante distrug microbii în doar câteva zile. Varsă 2 picături de ulei esențial de arbore de ceai și 4 picături de ulei de măsline pe o dischetă demachiantă. Aplică discheta demachiantă pe aftă. Repetă acest procedeu de cel puțin două ori pe zi.

 

Tea Tree tratează durerile de gât

 Ai o durere de gât insuportabilă? Nu ezita, folosește uleiul esențial de arbore de ceai. S-ar putea ca gustul acestuia să nu fie pe placul tău însă sub formă de gargară acesta este capabil să distrugă bacteriile responsabile de infecție. Amestecă două picături de ulei esențial de arbore de ceai cu puțină miere. Cu acest amestec fă gargară de trei ori pe zi, timp de un minut.

 

Tea Tree te scapă de micozele pielii

 Micozele cutanate sunt destul de grave. Și asta nu numai din punct de vedere estetic. Micozele te mănâncă, ai senzația că te arde pielea. Liniștește-te, arborele de ceai este un veritabil concentrat antibacterian care omoară microbii cu ajutorul a câteva picături. Alege o cremă care conține cel puțin 5% ulei de arbore de ceai și aplic-o de două ori pe zi, până când micoza dispare în totalitate.

 

Tea Tree te scapă de veruci

 Umiditatea favorizează apariția verucilor. Însă nu trebuie să intri în panică. Datorită efectelor sale antiparazitare, uleiul de arbore de ceai este capabil să distrugă bacteriile și să evite propagarea acestora. Aplică două picături de ulei esențial de arbore de ceai pe dischetă demachiantă și pune-o pe verucă. Repetă operațiunea de două ori pe zi până la dispariția verucii.

 

Tea Tree te ajută să eviți durerile de dinți

 Dacă se formează o carie înseamnă că țesutul dentar este degradat. Important este să minimizezi rapid propagarea acesteia pentru a evita apariția durerii de dinți. Datorită proprietăților antibacteriene, uleiul esențial de arbore de ceai este capabil să elimine microbii și să restabilească flora bucală. Amestecă 2 picături de ulei esențial de arbore de ceai cu un ulei vegetal. Ține acest amestec în gură timp de un minut, de trei ori pe zi după care clătește cu apă din abundență.

 

Tea Tree curăță gura

 Gingiile roșii și dureroase sunt adesea rezultatul unei acumulări de microbi la nivelul gurii. Varsă o picătură de ulei esențial de arbore de ceai pe o dischetă demachiantă. Aplică local uleiul pe gingiile dureroase până când problema se ameliorează.