Graviola, fructul minune

 

Graviola, cel mai puternic fruct anti-cancerigen

graviola fructul minune

 Original din America de Sud, Graviola este cultivat în mai multe regiuni tropicale precum Africa de Vest, Madagascar sau Guadalupe. Graviola este un copac ce crește în regiunile tropicale și produce un fruct verde și lung, cu țepi. Graviola este cunoscut ca fiind cel mai puternic fruct anti-cancerigen de pe glob, acesta fiind de cel puțin 10.000 de ori mai eficient decât medicamentele destinate chimioterapiei.

 Natura ne surprinde din ce în ce mai tare. Proprietățile acestui fruct sunt încă necunoscute de majoritatea din populația țării noastre și de persoanele care suferă de cancer. Cu toate acestea, Graviola este un fruct al cărui beneficii numeroase au fost dovedite științific.

 

De la arborele Graviola se folosesc rădăcina scoarța, frunzele și fructele

 Scoarța, fructele, frunzele și rădăcina fructului de Graviola acționează în mod direct asupra celulelor organismului nostru. Frunzele arborelui de Graviola sunt capabile să distrugă celulele canceroase și după cum spuneam mai sus, acționează de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia, fără efecte secundare. Absolut toate părțile acestui arbore sunt folosite în medicina naturală, nimic nu se pierde deoarece scoarța, rădăcina, frunzele, sâmburii și fructele arborelui de Graviola sunt benefice pentru sănătatea ființei umane.

 

Fructul Graviola este bogat în Vitamina C

 Graviola are excelente efecte citotoxice, fiind capabil să distrugă în mod complet cancerul de colon. Fructul Graviola are un conținut bogat de Vitamina C. Drept urmare, contribuie la întărirea sistemului nostru imunitar, prevenind răceala și gripa. In plus, Graviola are proprietăți antifebrile. Tot datorită conținutului bogat de Vitamina C, Graviola facilitează absorbția fierului. Graviola mai conține fibre, minerale precum potasiu, calciu și magneziu. Graviola este recomandat în caz de insomnie, depresie sau tulburări nervoase.

 

Graviola este bogat de fibre.

 Datorită conținutului bogat de fibre, Graviola facilitează digestia, previne constipația dar și tulburările digestive. Studiile efectuate pe cobai au demonstrat faptul că Graviola este capabil să combată cancerul de piele. Graviola are un potențial excelent în distrugerea agenților cancerigeni care duc la apariția cancerului de piele.

 

Graviola are proprietăți antiinflamatorii.

 Drept urmare, este capabil să scadă durerea și să reducă inflamațiile. Graviola este antidepresiv, antimicrobian, anticonvulsiv, antispasmic, antifungic, antiviral și astringent. In condiții de stres prelungit, Graviola este fructul pe care poți conta. Graviola este util și împotriva diabetului. De exemplu, în Peru, scoarța, rădăcina și fruzele arborelui de Graviola sunt recomandate împotriva diabetului. Coaja poate fi folosită pentru tratarea febrei iar frunzele sunt ideale pentru vindecarea unui număr mare de răni.

 Graviola este hipotensiv, dilată vasele de sânge, tratează anxietatea iar ceaiul din frunze de Graviola se poate administra ca tonic cardiac.