Rezolvă digestia dificilă în mod naturist

 

Gata cu digestia dificilă!

rezolva digestia dificila in mod naturist

 Mulți dintre noi se confruntă cu o digestie dificilă și visează să scape de ea, să aibă o digestie cât mai facilă. Balonări, neplăceri și tot felul de dureri îți fac viața amară? Urmează în acest caz sfaturile noastre.

 

Trebuie să te hidratezi cu apă minerală naturală.

 Un lucru care este evident, dar care trebuie făcut, deși mulți nu o fac. Trebuie să consumi în jur de 2 litri de apă pe zi. Și mai mult dacă practici o activitate fizică. În orice caz, nevoia de hidratare se face resimțită.

 

Optează pentru cea mai simplă formă. Apa minerală.

 Apa este singura băutură necesară funcționarii organismului. Poți consuma și sucuri de fructe și ceai verde dar nu apă de la robinet care poate să conțină clor şi pesticide. Apa minerală naturală nu are minerale în exces.

 

Trebuie să mănânci cât mai lejer seara.

 Masa de seară este cea care îți condiționează digestia. Poate chiar şi somnul. Şi somnul starea ta de a doua zi. Trebuie să mănânci cât mai lejer seara deci. Dacă îți încarci intestinele și dacă mergi la culcare efectele gravitației sunt anulate în mod natural o situație propice deci unei proaste asimilări și aporturilor nutriționale.

 

Adaugă fibre și legume în alimentație.

 Trebuie să vibrezi pentru fibre. Sunt cele care vin cu o senzație de sațietate și reglează astfel și ceea ce mănânci. Deci vei evita să îți încarci intestinele și stomacul. Acestea favorizează și tratarea acidității cărnii și ajută la asimilarea amidonului conținut de feculenţi. Și cireașa de pe tort, sunt şi bogate în apă. Un beneficiu maxim deci pentru corp.

 

Trebuie să reduci consumul de produse lactate.

 Totul se joacă la nivelul enzimelor digestive. Lactaza este enzima care permite digestia lactozei care este conținută de lapte. Până la vârsta de aproximativ 3 ani, aceasta este activată în organism. Dar după această vârstă nivelul său de activitate poate să scadă în mod drastic. Un consum excesiv de lactate vine cu niște probleme de digestie. Deci dacă vei reduce consumul de produse lactate vei reduce şi balonările dar și alte indispoziții digestive.

 

Ai grijă de aparatul digestiv.

 Trebuie să faci două lucruri pentru a facilita munca organelor digestive. În primul rând trebuie să mesteci alimentele cât mai bine. Trebuie apoi să eviți să consumi la aceeași masă carne şi paste, orez sau cartofi. Amidonul se va transforma în glucoză într-un mediu alcalin în timp ce proteina va fi digerată într-un mediu acid.