Remedii home-made

 

Remedii home-made de care toată lumea ar trebui să ştie

remedii home made

 Există nenumărate medicamente pentru a trata anumite probleme, dar poți profita și de unele remedii home-made pentru că sunt excelente, fiind naturale. Există numeroase remedii care ar putea să te ajute. Iată câteva remedii naturale pe care le poţi folosi.

 

Pentru durerea de gât.

 Dacă de îndată ce sezonul rece își face apariția, durerile de gât nu îți dau pace, înainte de a merge la farmacie, cel mai bine ar fi să încerci un remediu natural. O lingură de miere urmată de o lingură de oțet de cidru. Un remediu natural care te va vindeca în timp ce straturile de miere vor ameliora durerile. Unul din cele mai bune remedii home-made care funcționează de minune.

 

Piele uscată.

 Dacă te-ai săturat să te dai cu tot felul de loțiuni și de creme pe față care nu funcționează, dacă pielea ta arată tot obosită sau tot uscată, mizează pe un remediu home-made.

 Dacă îți vei săpuni fața cu maioneză, pielea ta va avea o strălucire naturală. Maioneza conține ulei de soia, fapt ce va restaura aspectul pielii tale, venind cu cel mai sănătos look pentru tine. Este de ajuns dacă aplici un strat foarte fin de maioneză pe faţă şi dacă laşi să acţioneze timp de 30 de minute. Clăteşte cu apă rece şi pielea ta îşi va regăsi strălucirea sa naturală.

 

Viață pentru părul tău.

 Dacă părul tău este tern, uscat, cu vârfurile despicate din cauza vopsirii, ondulării sau întinderii, vino cu un suflu nou pentru părul tău folosind un remediu natural, adică uleiul de măsline. Este un remediu miraculos pentru revitalizarea capilară. Este de ajuns dacă ungi părul cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline şi apoi îl masezi. Acoperă părul cu un prosop încălzit în prealabil și așteaptă 30 de minute înainte de a spăla părul. Vei obţine un păr revitalizat cu care vei atrage cu siguranță toate privirile.

 

Durerile musculare.

 Brânza albastră are o mulțime de virtuți. Pe lângă faptul că vine cu o savoare minunată pentru salate sau burgeri, calmează şi mușchii, mai precis durerile musculare. Brânza albastră poate să reducă inflamațiile şi permite o atenuare a durerilor musculare. Este de ajuns dacă freci mușchii cu brânză şi aștepți timp de 20 de minute. Toată lumea va fi cu siguranță surprinsă de efectele acestui aliment, de eficiența sa incredibilă. Incredibil dar adevărat.

Tu de ce remedii home-made te folosești?