Masajul Chi nei tsang iți armonizează emoțiile

 

Masajul Chi nei tsang te ajută să-ți armonizezi emoțiile

masajul chi nei tsang iti armonizeaza emotiile

Așa cum ai grijă de aspectul tău exterior, trebuie să ai grijă și de interiorul tău. Echilibrul mental este esențial! Masajul Chi nei tsang te ajută să te echilibrezi și să-ți armonizezi emoțiile.

 

Chi nei tsang este o tehnică ce aparține medicinei chinezești

 Scopul său principal este acela de a-ți permite să te relaxezi. Chi nei tsang reprezintă o tehnică de eliberare a blocajelor energetice prin contactul cu tine însăți. Specialiștii în Chi nei tsang palpează întreaga zonă abdominală, ajutând la eliberarea blocajelor energetice care, de-a lungul timpului s-au acumulat în intestine, stomac, colon sau ficat. O tehnică care te va elibera de energiile negative existente în corpul tău și care are grijă ca acestea să nu mai revină.

 Conform principiilor medicinei chinezești, fiecare parte a corpului primește undele negative asociate unei probleme specifice: temerile în stomac, tristețea în plămâni și frica în rinichi. Când ești stresată sau tristă, resimți din plin aceste efecte. Uneori ai impresia că te strânge stomacul. Această tehnică era folosită pe vremuri de către Taoiști pentru a se purifica.

 

Chi nei tsang te scapă de emoțiile refulate

 Chi nei tsang este o tehnică care îți permite să te eliberezi de toate emoțiile refulate. Stimulând sistemul limfatic și circulator, corpul tău va fi detoxifiat. Chi nei tsang te poate scăpa de asemenea de problemele digestive.

 

Masajul începe printr-un dialog între pacient și terapeut

 Acesta are scopul de a stabili un istoric al bolilor, dar și de a crea o atmosferă relaxantă, prietenoasă, propice efectuării unui masaj abdominal cu ajutorul unor atingeri precise, dar blânde în același timp. După care urmează o masare a sternului și a zonelor situate pe coaste care va duce la eliminarea tuturor energiilor negative și la încărcarea organelor interne cu energie vitală.

 Această tehnică are rezultate deosebite în caz de fibrom uterin, prostată, afecțiuni ale ciclului menstrual, boli ale sistemului reproducător. Însă face minuni și în cazul persoanelor care au nevoie de echilibru, persoanelor epuizate sau supuse unui stres permanent.

Categorie: