Sporturi de practicat toamna

 

4 sporturi de practicat toamna

sporturi de practicat toamna

Iată care sunt cele mai potrivite sporturi de practicat în această toamnă:

 

Aquabiking

 Aquabiking este o soluție mai clasică, ideală pentru tine. Ce înseamnă Aquabiking? Aquabiking este un sport ideal pentru a obține niște fesieri mai fermi pentru a-ți afina curbele şi pentru a sculpta de minune silueta. Instalată confortabil în şa, trebuie să pedalezi în ritmul muzicii timp de 45 de minune şi asta într-un bazin. Rezultatul? În trei sferturi de oră vei reuși să arzi 500 kcal. Vei reduce considerabil celulita şi vei reuși în câteva luni să afișezi o siluetă mai tonică.

 

Pilates Fusion

 Despre ce este vorba? Pilates Fusion este un mix între yoga, pilates şi exerciții la sol. Mai concret, este un curs care combină cele trei discipline sub forma unei coregrafii. Care este cuvântul de ordine? Rigoare. Şi mai ales precizii în gesturi. Vei simți foarte repede că dă rezultate. Pilates Fusion este un sport arhi-complex în care vei reuși să muncești în profunzime mușchii, să devii mai suplă, să ai un echilibru bun şi o coordonare şi mai bună.

 

Încearcă să practici Super 7

 Este vorba despre o metodă de antrenament care constă în combinarea de două tipuri de exerciții. Aici poate fi vorba fie despre exerciţii antagoniste, fie despre unele exerciții complementare. De exemplu- pectorali-dorsali, biceps-triceps, mușchi abdominali-lombari, pe o scurtă perioadă de timp şi fără repaus.

 Antrenamentul trebui să țină între 45 şi 60 de minute cu o încălzire în prealabil. Apoi urmează foarte repede o serie de exerciții cu niște combinații musculare scurte. Rezultatul este unul foarte rapid şi vizibil. În timpul efortului mușchii sunt de 2 ori mai mult solicitați. Şi corpul întreg va fi extrem de tonifiat.

 

Inovează cu ajutorul metodei TamUre Dance

 Despre ce este vorba? TamUre Dance este o metodă care se concentrează pe tradiția tahitiană pentru a se tonifia şi pentru a lucra mușchii. Ideea este următoarea – bustul trebuie să fie stabil şi nemișcat făcând în același timp niște mișcări de dans cu talia, cu coapsele şi cu fesierii. Mușchii abdominali şi fesierii sunt astfel solicitați, în timp ce coapsele şi picioarele sunt încordate în permanență. TamUre Dance este un sport complet cu alte cuvinte.

 Picioarele vor fi astfel tonifiate, fesele bine sculptate şi partea de sus a corpului plină de mușchi. Un corp minunat obținut pe cel mai senzual ritm.

Tu pe care alegi să mizezi în această toamnă?

Categorie: