Folosește mintea pentru a avea o sănătate de fier

 

Mintea te ajută să ai o sănătate de fier

Folosește mintea pentru a avea o sănătate de fier Starea minții acționează în mod direct asupra sănătății, chiar dacă mulți spun că nu este așa. Multe boli suferite de oameni sunt rezultatul depresiei mintale.

 Tristețea, amărăciunea, nemulțumirea, neîncrederea, vinovăția, toate reușesc să consume din energia vitală a corpului și să apară tot felul de boli. După o izbucnire de 5 minute, ficatului îi trebuie 6 ore pentru a-și reveni.

 “ Gândirea este capabilă de a crea leziuni organice. Instabilitatea și agitația creează stări de conștientă care vor rezulta în tulburări nervoase și organice ale stomacului și intestinelor, în nutriție defectuoasă și în trecerea microbilor prin aparatul circulator. Diferite tipuri de infecții ale rinichilor și a vezicii sunt consecința unui vechi dezechilibru mental sau moral. Atât conduita cât și calitatea gândurilor noastre depind în mare parte de starea aparatului circulator.

 Preocuparea afectează circulația, inima, glandele și tot sistemul nervos. Când suntem agitați, alimentul fermentează și produce otrăvuri în sânge în loc de nutrienți de care avem nevoie pentru sănătatea fizică și mentală. Cea mai mare parte a tipurilor de indigestie este emoțională.

 Stresul este unul dintre principalii factori care alterează transportul de sânge și energia aparatului digestiv. Aceasta dezechilibrează producția de acid clorhidric provocând indigestie, iritație intestinală și chiar ulcer.

 

Câteva reguli de vindecare prin intermediul minții:

 Mintea plină de gânduri pozitive, având o atitudine modestă și creativă ( în acord cu divinitatea), acționează ca un adevărat panaceu asupra organismului, reușind să repare și chiar să vindece boli. Majoritatea bolilor cronice necesită p atitudine mentală sănătoasă pentru vindecare. Influența minții, folosită corespunzător, stimulează și dă vigoare forțelor regeneratoare ale organismului și vindecă boli;

 Voința să fie păstrată trează și bine dirijată și ea va da energie întregii ființe și va fi un ajutor de nădejde pentru păstrarea sănătății. Exercitată în direcția cea bună, ea va stăpâni imaginația și va fi un mijloc puternic prin care ne putem împotrivii și biruii atât boala mintală cât și cea fizică;

 

Fiți bucuroși și mulțumiți zi de zi pentru ceea ce vă oferă viața

 Mintea folosită cum ar trebui, oferă un mijloc mai eficient pentru combaterea bolii. Curajul, credința, speranța, simpatia, iubirea, dau sănătate și prelungesc viața. O minte împăcată, un spirit voios înseamnă sănătate pentru corp și tărie pentru suflet. Mersul în natura, obiceiul salutar de sculare dimineața, rugăciunea, gândirea pozitivă și rugăciunea, vor aduce numai beneficii corpului și minții.

 

Fiți generoși cu cei din jur

 Faptele bune constituie de două ori o binecuvântare – atât pentru binefăcător, cât și pentru cei ce se bucură de actul de binefacere. Când mintea este liberă și fericită, în urma sentimentului datoriei bine împlinite și satisfacției de a fi dăruit și altora fericire, influența înviorătoare, moralizatoare, aduce o nouă viață întregii ființe;

 

Rugați-vă și veți avea o sănătate de fier

 Rugăciunea zilnică către Dumnezeu, ajută și chiar reușește să vindece și să alcanizeze întreg organismul. Un om credincios, corect, nu este depresiv și asta se datorează rugăciunii și conexiunii cu Dumnezeu. Iubirea pe care Hristos o răspândește prin toată ființa este o putere dătătoare de viață. Fiecare parte vitală – creierul, inima, nervii – este atinsă de aceasta, aducându-i vindecare. Prin ea, cele mai înalte energii ale făpturi sunt puse în mișcare. Ea dezleagă sufletul de vină și tristețe, de neliniște și griji, care strivesc forțele vitale. O dată cu ea vin seninătatea și stăpânirea de sine.

 

Întoarcerea la resursele naturii este unicul mijloc pentru a obține sănătate

 Familiarizarea cu legile care guvernează organismului este familiarizarea cu virtutea și cu Dumnezeu care a creat legile ce guvernează atât organismul, cât și toată natura. În acest fel vom obține multă lumină și curajul de care avem nevoie. Bucurați-vă de viață și mulțumiți pentru ceea ce aveți!