Suc verde pentru detoxifiere

 Când este bine să ne detoxifiem corpul?

Suc verde pentru detoxifiere

 În prezent, tot mai multe persoane se interesează de alimentele și nutrienții necesari pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a preveni apariția bolilor. Totuși, este important să subliniem faptul că pentru a putea absorbi acești nutrienți în mod adecvat, este necesar să eliberăm corpul de toate toxinele și metalele grele.

 Iată care sunt simptomele cele mai frecvente care indică necesitatea unei detoxifieri a organismului:

 - Gazele intestinale sau flatulența

 - Probleme cu pielea

 - Alergii

 - Inflamații

 - Oboseală continuă

 - Slăbirea sistemului imunitar

 - Predispoziția la răceli și gripă

 - Sinuzita

 - Senzația de minte încețoșată

 - Cancerul

  Vă oferim în acest articol o rețetă de suc detoxifiant, care pe lângă rolul său purificator, ne oferă și o cantitate importantă de nutrienți.

Beneficiile sucului verde pentru detoxifiere

 Culoarea verde a acestui suc este dată de cele două ingrediente principale, spirulina și chlorella care au următoarele beneficii extraordinare asupra corpului:

 - Elimină mercurul, cadmiul, plumbul, arsenicul și benzenul din corp.

 - Mineralizează organismul și hrănește corpul cu calciu, cupru, magneziu, siliciu, sodiu, fier, potasiu.

 - Îmbunătățește digestia. Datorită eliberării toxinelor, favorizează dezvoltarea bacteriilor bune, care regularizează digestia și eliminarea reziduurilor de alimente și deșeuri naturale ale corpului.

 - Îi oferă un impuls sistemului imunitar, stimulându-i funcționarea.

 - Funcționează ca un remediu anti-cancerigen și ajută la prevenirea cancerului.

 - Reduce nivelele ridicate de colesterol.

 - Crește nivelul de energie.

 - Crește abilitatea de concentrare și focalizare.

Cum se prepară sucul verde detoxifiant?

 Ingrediente necesare:

 - 1 litru de apă

 - 1 lingură de pulbere de spirulină

 - 1 lingură de argilă bentonită

 - 1 lingură de pulbere de chlorella

 - 2 picături de ulei esențial de cuișoare (opțional)

 Preparare:

 - Dimineața, la micul dejun, se procesează cu ajutorul unui blender toate ingredientele din rețetă.

 - După ce se obține un amestec omogen se lasă deoparte timp de 15 minute.

 - Sucul detoxifiant se consumă de-a lungul întregii zile, cu înghițituri mici. Procedura se va repeta timp de trei zile consecutiv.

 Recomandări suplimentare pentru îmbunătățirea stării de sănătate cu ajutorul sucului verde

 - Mâncați ușor în timpul celor trei zile. Optați pentru mâncarea proaspătă, preparată în casă și eliminați din dietă toate alimentele procesate.

 - Odihniți-vă cât de mult puteți, deoarece corpul va începe să se elibereze de toxine și de metale grele, ceea ce poate induce o stare de oboseală mărită.

 - Dacă suferiți de o boală, urmați acest procedeu mai mult timp.

 - Cuișoarele ajută la eliminarea paraziților din corp, însă dacă nu aveți la îndemână ulei esențial de cuișoare puteți opta pentru altă variantă și anume: cu câteva zile înainte de a prepara sucul de detoxifiere lăsați câteva cuișoare la macerat în apă de izvor la temperatura ambiantă și de preferat într-un loc ferit de soare. Apoi adăugați această apă la sucul de detoxifiere.