Slăbește cu ajutorul plantei Agar-agar

 

Agar-agar, dușmanul kilogramelor în plus

slabeste cu ajutorul plantei agar agar

 Toată lumea vorbește despre această algă miraculoasă despre care se spune că ar face minuni împotriva kilogramelor în plus. Cum ne ajută agar-agarul să slăbim? Cum se gătește? Unde se poate găsi? Răspunsul la toate aceste întrebări ți-l oferim noi!

 

Un kilogram pe săptămână

 Pierderea în greutate cu ajutorul agar-agarului depinde de mai mulți factori: de metabolismul fiecăruia în parte și de alimentele consumate. Dacă o persoană mănâncă sănătos, va reuși să piardă în jur de un kilogram pe săptămână.

 

Agar-agar este ușor de folosit

 Agar-agar se poate achiziționa din magazinele bio sau naturiste sub formă de fulgi, pudră sau bare (gelifiant). Cel mai ușor de folosit este sub formă de pudră. Se poate consuma amestecat cu orice băutură caldă: ceai, infuzii, cafea sau supe. Se va folosi un gram de agar-agar pe ceașcă. Este de ajuns să verși pudra în lichidul cald, să lași să fiarbă timp de două minute, să amesteci și să bei. 

 Agar-agar este incolor și inodor. O ceașcă consumată cu 10-20 de minute înainte de masă va accelera senzația de sațietate.

 

Agar-agar accelerează pierderea în greutate

 Agar-agar ajută persoanele care își doresc să slăbească. În acest sens, posedă două atuuri deloc de neglijat: diminuează absorbția de zaharuri rapide și conferă rapid senzația de sațietate. Agar-agar absoarbe lichidele și se umflă în stomac. Rezultatul: mâncăm mai puțin.

 

Agar-agar ajută digestia

 În doză normală, între 1-3g pe zi, agar-agar facilitează tranzitul. Bogat în fibre, acesta stimulează tranzitul în mod natural. Se umflă în stomac și accelerează mișcările tubului digestiv. Aceasta, cu condiția să te hidratezi în mod corespunzător.

 

Agar-agar conține 80% fibre

 Agar-agar permite nu numai reducerea în mod natural a caloriilor ci și, după cum spuneam mai sus, facilitează digestia. Aportul său caloric este aproape nul, bogăția în minerale (calciu, fosfor și fier) fac din agar-agar aliatul ideal împotriva kilogramelor în plus. În stomac, această algă își triplează volumul și temperează apetitul. În plus, fibrele sale și proprietatea sa gelifiantă preiau o parte din grăsimi și din zaharurile ingerate în timpul unei mese, sporind acțiunea eliminatorie și detoxifiantă. Accelerând senzația de sațietate și scăzând numărul de calorii ingerate, agar-agar și-a câștigat, încetul cu încetul, reputația de armă ideală împotriva kilogramelor în plus.

 Datorită faptului că elimină toxinele din organism agar-agar se poate folosi și în tratarea hemoroizilor. În plus, această algă reduce inflamațiile, îmbunătățește funcția plămânilor și calmează ficatul.