Slăbește cu ajutorul plantei Aloe Vera

 

4 feluri în care poți slăbi cu ajutorul plantei Aloe Vera

slabeste cu ajutorul plantei aloe vera

 Știai că pe lângă nenumăratele sale virtuți Aloe Vera este o plantă care te poate ajuta să slăbești? Aloe Vera este o resursă naturală din ce în ce mai folosită și mai utilizată. Deoarece adevărul este că, datorită calităților sale purificatoare și a capacității sale de a reduce țesutul adipos, Aloe Vera este o plantă care te ajută să slăbești. Vom explica aici care sunt cele patru tehnici care sunt cele patru tehnici care vă ajută să slăbiți cu ajutorul aceste plante minunate.

 Cea mai bună modalitate de a slăbi prin intermediul plantei Aloe Vera este de a o consuma sub formă de suc sau de smoothies care îți vor permite să beneficiezi la maximum de virtuțile sale purificatoare și care ard grăsimile.

 

Sucul de Aloe Vera cu lămâie

 Un suc care trebuie să fie consumat dimineața pe stomacul gol. După ce l-ai băut, nu mai trebuie să consumi nimic timp de o oră. Astfel, îți vei purifica organismul, îl vei ajuta să elimine toxinele și îți vei curăța intestinele. În plus, vei începe ziua cel mai bine.

 Pentru a obține sucul adaugă în sucul de lămâie stors o lingură de gel de Aloe Vera și un pahar de apă. Pune totul pe foc și la final mai adaugă miere.

 

Un suc smoothie de Aloe Vera cu portocale și cu căpșuni

 Știai că și căpșunile sunt ideale pentru a pierde în greutate? Vin cu un aport caloric foarte scăzut, adaptat celor care sunt diabetici, conțin fibre, sunt diuretice și pot purifica foarte bine organismul. În plus mai elimina toxinele și evită acumularea de lichide.

 Poți prepara pentru micul dejun un suc din portocale stoarse, 3 căpșuni, o jumătate de pahar de apă și o lingură de aloe vera. Vei obține o băutură antioxidantă formidabilă. Ideală pentru micul dejun, este o băutură antioxidantă pentru corp și pentru sânge.

 

Sucul de ananas, de castravete și de aloe vera

 Iată un suc care se poate bea după micul dejun. Vei putea profita astfel de proprietățile sale digestive și purificatoare dar și de a elimina grăsimile. Castravetele este un bun hidratant care întărește sistemul digestiv și stomacul.

 Pentru acest suc ai nevoie de o jumătate de castravete, de rondele de ananas, de o lingură de aloe vera și de un pahar cu apă.

 

Infuzia de ghimbir și de aloe vera

 O infuzie ideală pentru după-amiază. Ghimbirul este un bun anti-inflamatoriu și un purificator care nu te lasă să reții apa, care reduce inflamațiile care favorizează digestia și care combinat cu aloe vera te mai ajută și să arzi grăsimile.

 Pentru această infuzie trebuie să razi echivalentul unei linguri de rădăcină de ghimbir, să mai adaugi aloe vera și o ceașcă de apă și să pui totul la fiert.

 Nu uita că aloe vera se va folosi pe post de complement pe lângă un regim sau o cură deci ai nevoie de un regim alimentar cât mai echilibrat. Consumă deci cât mai multe legume și fructe și vei vedea rezultatele.