Virtuțile apei cu lămâie

 

Apa cu lămâie este plină de beneficii

virtutile apei cu lamaie

 Poate că nu ai crezut până acum, dar cu apa cu lămâie poți face mult bine corpului tău, mai mult decât ai crezut cu siguranță. Și într-adevăr, în ciuda simplității sale aparente, această băutură este plină de beneficii și de virtuți la fel de interesante și mai incredibile unele decât celelalte.

 Pentru a putea profita de toate beneficiile sale, este de ajuns dacă bei pur și simplu această băutură de-a lungul zilei. Corpul nu va trebui decât să se bucure de compușii apei de lămâie și de ceea ce au aceștia de oferit.

 

Apa cu lămâie este bogată în potasiu

 Organismul tău trebuie să beneficieze de toate virtuțile apei cu lămâie de îndată ce se trezește. Un gest simplu care va contribui la buna sănătate a inimii tale și la activitatea ta cerebrală.

 

Detox cu lămâie și apă

 Dacă vrei să ții o cură detox pentru ca metabolismul tău să scape de toxine trebuie să bei de două ori pe zi un pahar mare cu apă cu lămâie. Corpul tău se va curăța și va funcționa așa cum trebuie.

 

Apa cu lămâie te ajută să slăbești

 Dacă vrei să pierzi în greutate, trebuie să încerci să profiți de bogata compoziție a lămâii în fibre. Acestea îți vor ajuta organismul să ardă grăsimile stocate și să eviți senzația de foame care este sâcâitoare atunci când ții o dietă.

 

Apa cu lămâie luptă cu dependența de cafea

 Dacă ești dependent de cafeină, trebuie să bei apă cu lămâie. Te va ajuta să te simți la fel de fresh fără să dea dependență însă sau fără să vină cu o migrenă. Vitaminele din apă vor veni cu mai multă energie pentru a face față stresului cotidian și vieții de zi cu zi.

 

Apa cu lămâie vindecă unele boli

 Atunci când este frig, multă lume se îmbolnăvește. Gripă, tuse, dureri de gât… pentru a -ți trata în mod eficient organismul trebuie să consumi apă cu lămâie în care ai pus și un strop de miere. Un preparat care îți va ajuta corpul să îți întărească sistemul imunitar și să facă față atacului viral care poate să îl ia prin surprindere.

 

Apa cu lămâie pentru părul tău

 Este de ajuns dacă folosești pur și simplu apa cu lămâie pentru a clăti părul după ce îl speli ca de obicei. Îți vei întări fibra capilară, îți vei deschide părul cu un ton sau două dacă vrei să îți vopsești părul în mod natural.