Metode neobișnuite de slăbit

 

Metode neobișnuite prin care poți slăbi

metode neobisnuite de slabit

 Slăbitul se află pe lista ta de priorități în acest an dar nu mai știi ce să faci să nu te chinui? Iată câteva metode neobișnuite care te vor ajuta să slăbești ușor dar sigur.

 Acupunctura, hipnoza, fitoterapia sau homeopatia pot fi cei mai buni aliați ai tăi atunci când vine vorba despre slăbit.

 

Acupunctura te ajută să slăbești

 Este foarte utilă atunci când deprimarea și stresul te fac să mănânci. Acupunctura este cea care va acționa asupra circulării energiei și o va reechilibra. Acupunctura va veni cu o senzație de relaxare și va reduce apetitul.

Fitoterapia te ajută să arzi grăsimile

 Fitoterapia vine cu o selecție de plante care pot să stimuleze organismul și prin consecință pot favoriza și slăbirea. Scoarța de portocal dulce stimulează arderea grăsimilor. Ceaiul de Java este un excelent drenant care acționează contra retenției de apă și toxinelor. Fucusul este o algă care vine cu iod într-o doză mai mică și care stimulează tiroida ajutând la destocarea grăsimilor.

 

Homeopatia limitează ronțăitul

 Homeopatia poate să acționeze alături de un regim pentru a trata simptomele care apar pe lângă- pofte de ronțăit sau o proastă dispoziție.

 Calcarea Carbonica este adaptată dacă ești gurmand și dacă voința este cea care îți lipsește. Sulfur se recomandă dacă ai dorințe de zahăr și de alimente condimentate. Anacardium este potrivit pentru tine dacă nu te poți abține de la ronțăit și dacă îți schimbi dispoziția mâncând.

 

Ayurveda

 Te ajută să slăbești mai repede. Este cea care te ajută să îți reechilibrezi dosha, energia ta vitală, luând un extras de plante medicinale. Funcțiile tranzitului și ale eliminării corpului sunt astfel întărite și atracția înspre alimentele dulci frânate. Triphala este o compoziție de un mare renume care conține trei fructe – amalaki, haritaki și bibihtaki. Un excelent depurativ general și stimulant.

 

Qi Gong

 Este o formă de meditație care poate veni cu o mulțime de beneficii în cadrul unui regim. Atunci când ai problemă cu greutatea, există cel mai adesea dereglare la nivelul digestiv și emoțiile sunt cele care împiedică energia să circule. Qi Gong te ajută să îți deblochezi bazinul și abdomenul prin intermediul unor mișcări complete și ample. Există și unele exerciții mai meditative de respirație care te ajută să deblochezi sistemul digestiv și emoțiile.

 

Aromoterapia

 Este cea care te ajută să accelerezi beneficiile unui regim. Aromoterapia bazată pe uleiurile esențiale este cea care îți va întări corpul pentru a accelera beneficiile unui regim. Uleiul esențial de lămâie este astfel un diuretic, cel de salvie este cel care favorizează eliminarea grăsimilor, este anticelulitic și reglează circulația.

 

Hipnoza te ajuta sa slăbești

 Te poate ajuta și ea să slăbești deznodând nodurile psihologice care te împing să mănânci prea mult atunci stresul sau deprimarea își face apariția. Mâncarea se poate folosi în acest caz pentru a compensa un lucru sau dacă te plictisești.

 De exemplu, dacă ai impresia că mâncarea este o recompensă, sub hipnoză vei ajunge să simți că este o pedeapsă deoarece te-ai îngrășat mai multe kilograme.