Regimuri de star cu adevărat bizare

 

10 regimuri bizare

regimuri de star cu adevarat bizare

 Consumul de cuburi de gheață, hrănirea pe cale intravenoasă…vedetele nu se dau în lături de la nimic din dorința de a-ți menține silueta. Și, în lupta împotriva kilogramelor în plus acestea dau dovadă de ingeniozitate, apelează la regimuri nu tocmai obișnuite. Madonna, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, cu toate au încercat cel puțin un regim ciudat.

 

Purtarea unui corset

 Jessica Alba a devenit fana numărul unu a acestui instrument de tortură din vremuri imemoriale. După nașterea celor doi copii, frumoasa actriță a ales să poarte zilnic timp de câteva luni, un corset. Scopul? Compresarea taliei pentru a o face mai suplă și pentru tăierea poftei de mâncare.

 

Dieta de slăbit cu hrană de bebeluși

 Fără conservanți, fără aditivi, cu un conținut scăzut de calorii…să fie aceasta ecuația perfectă pentru un regim cu adevărat eficient? Nu se știe…cert este că această dietă neobișnuită are deja câteva adepte: Reese Whitherspoon, Jennifer Aniston și Lady Gaga.

 

Hrănește-te cu aer

 Nu, nu este o glumă. Această dietă este cunoscută sub numele de Breatharian Diet și Michelle Pfeiffer este o adeptă fidelă a acesteia. Practică și ieftină, este de ajuns să nu mai bei și să mănânci plecând de la principiul că soarele și aerul furnizează nutrienții necesari supraviețuirii.

 

Hrănirea pe cale intravenoasă

 Rihanna, Cindy Crawford și Madonna sunt fanele numărul unu ale acestui regim. Li se injectează o formulă bogată în fibre, vitamine, magneziu și calciu după o lungă perioadă de postire. Aceasta a fost creată inițial pentru ajutarea pacienților ce suferă de malnutriție severă.

 

Dieta vârcolac

 Demi Moore și Madonna au încercat-o deja. În zilele cu lună plină se alimentează doar cu suc. 

 Conform celor două, influența ciclului lunar asociată unui regim fără alimente solide ar face miracole asupra siluetei.

 

Privilegierea consumului de alcool

 Principiul? Ingurgitarea unui număr de calorii cât mai mic cu putință pe timp de zi. Lindsay Lohan, Lady Gaga au obiceiul să sară peste mesele principale pentru a putea absorbi din alcool caloriile pe care nu le-au ingerat pe timp de zi.

 

KEN (Ketogenic enteral nutrition)

 În categoria vedetelor dispuse să facă orice pentru siluetă intră și Tara Reid. Principiul acestui regim? Se ține post timp de mai multe zile după care se introduce prin nas un tub din plastic direct în stomac pentru a se deversa un lichid nutritiv. Aberant dar cât se poate de real.

 

Regimul pe bază de cuburi de gheață

 Conform mai multor reviste americane, Renee Zellweger urmează acest regim pentru a tăia pofta de mâncare. De fiecare dată când i se face foame, consumă un cub de gheață pentru a calma această senzație.

 

Bea doar suc de lămâie

 Acestui suc Lindsay Lohan si Beyonce au obiceiul să îi adauge piper de Cayenne și sirop de arțar. Înainte de concerte sau de filmări, aceste două vedete se hrănesc cu acest amestec ciudat. Fără alimente solide timp de 15 ore.

 

Sortarea alimentelor după culoare

 Christina Aguillera este adepta acestui regim. Fiecărei zi din săptămână îi corespunde o culoare. Luni alimente verzi, Marți albe, Miercuri roșu și așa mai departe.